Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі до 50-річчя Універмагу будівлю «прикрасили» величезною рекламою.
 
1-06-2011, 00:30  Суспільство

У Житомирі до 50-річчя Універмагу будівлю «прикрасили» величезною рекламою.

 
До 50-річчя житомирського центрального універсального магазину, більш відомого як ЦУМ, будинок завісили величезною рекламною розтяжкою.

У Житомирі до 50-річчя Універмагу будівлю «прикрасили» величезною рекламою.



Попередньо, у нічний і денний час, «рекламники» провели роботи з установки конструкцій. На цих консолях, з боку вулиці Московської, розвісили рекламний банер автомобіля «Ford Focus», висотою близько 10 метрів.
Площа під рекламу з боку вулиці Київської ще залишається вільною.

Як стало відомо продаж рекламної площі київським агентству реклами дозволив міський виконком.

Нагадаємо, в цьому році універмагу виповниться 50 років з дня побудови будинку (1961 р.). Знамените спорудження і раніше було затребуване, як рекламний майданчик або місце пропаганди.

Так у радянські часи на центральному фасаді ЦУМу вивішували портрети керівників комуністичної партії, зокрема В.І. Ульянова (Леніна).

Вже в наш час на тому ж центральному фасаді розміщувалася реклама мережі магазинів побутової техніки «АБВ техніка». В кінці осені 2010 року «АБВ-техніка» згорнула свою діяльність в Житомирі, втім, як і в багатьох інших містах України. Вночі 4 грудня 2010 рекламний щит з центрального фасаду ЦУМу демонтували. Раніше, з ЦУМу з'їхав магазин «Стіл і Стілець» - «С & С».
Сьогодні, до цих пір, у вікні центрального фасаду висить оголошення про оренду другого поверху.

Сам ЦУМ зовні виглядає вже не так привабливо. Залізобетонні капітелі кришаться, а місцями стирчить проволка. На фасаді першого поверху до цих пір висить реклама «АБВ-техніки». Самі вивіски «ЦУМ» і «УНІВЕРМАГ», колись яскраво-червоні - сьогодні бліді ...

На колонах ЦУМу як і раніше висять старі кріплення прапорів, хоча в останній раз їх туди вішали близько 20-ти років тому. Поруч висить реклама «ДЦ» і «Уотсонс», хоча це одне і теж.

Варто відзначити, що до кризи 2008-го року в головах міських архітекторів і власників ЦУМу «літала» думка про реконструкцію будівлі, з надбудовою ще одного поверху, закриттям фасаду в пластик, і розширенням ЦУМу по вулиці Московській.

Взимку працівники ЦУМу стверджували, що господарі від цієї ідеї не відмовилися до цих пір.


Сергій Харчук, «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!