Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Олена Сарно розповіла про умови проживання і харчування в дитячих літніх таборах.
 
1-06-2011, 21:34  Суспільство

Олена Сарно розповіла про умови проживання і харчування в дитячих літніх таборах.

 
У Житомирі, гості програми «Альтернатива» намагалися з'ясувати, чи доступний відпочинок у дитячих літніх таборах для звичайних житомирян, чи відповідає ціна якості і чи справді діти оздоровлюються в таких місцях відпочинку.

Олена Сарно розповіла про умови проживання і харчування в дитячих літніх таборах.



На ці питання намагалася відповісти Олена Сарно, начальник міського управління у справах сім'ї, молоді та спорту.

Виявляється, потрапити влітку в хороший оздоровчий табір не так просто.

За словами пані Олени, тільки талановиті дітки міста Житомира можуть поїхати у відомі табори України, такі як «Артек» і «Молода гвардія». Цих щасливчиків у нашому місті в цьому році буде аж 12 (по 6 в кожний табір).

Всі інші, менш талановиті, можуть відпочити у місцевих таборах. А сума такого відпочинку становить не багато, не мало - близько 1500 тисяч гривень і більше. Представник влади запевняє, що всі умови проживання, харчування і цікавого дозвілля гарантовані, адже міська влада за цим стежить. Для прикладу був приведений табір «Супутник» у місті Житомирі.

Журналістка газети "20 хвилин" Діана Мінаєва підняла питання неконтрольованої поведінки під час відпочинку, адже дуже часто саме в таборах діти вперше вживають алкоголь і сигарети, які аж ніяк не оздоровлюють їх організм.

У свою чергу, Олена Сарно відхиляє можливість подібних випадків, так як діти і вожаті перед початком кожної зміни обов'язково проходять інструктаж.

Врешті-решт ці жваві дебати закінчилися мирно і всі присутні на чолі з ведучою Анастасією Рибак привітали телеглядачів з наступаючим святом "Днем захисту дітей».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!