Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі 1 червня дітям показали міліцейських собак
 
1-06-2011, 21:48  Суспільство

У Житомирі 1 червня дітям показали міліцейських собак

 
1 червня в день захисту дітей житомирські школярі побували у міліцейській кінологічній службі. Тут вирощують і тренують собак, які допомагають правоохоронцям розкривати злочини.


У Житомирі 1 червня дітям показали міліцейських собак



У Житомирській кінологічній службі перебуває 11 собак. Серед них в основному вівчарки, але є один спанієль.

«Собака повинна беззаперечно слухатися господаря. Сьогодні ми показали дітям, наскільки наші собаки навчені. Діти побачили, як службові пси проходять смугу перешкод, як знаходять наркотики та вибухівку. Школярі побачили, де живуть міліцейські службові собачки. Для пошуку вибухівки дуже складно підібрати собаку, вона повинна бути спокійна і мати дуже урівноважений характер. Тобто, коли вона знайде вибуховий пристрій, вона повинна просто сісти біля знайденого предмета і не рухатися. У нас в основному тут знаходяться німецькі вівчарки, але є і один спаніель », - розповів старший лейтенант Вадим Ковальов, інспектор-кінолог УМВС України в Житомирській області.

До речі, в кінологічній службі працює також готель для "цивільних" собак. Якщо господарі виїжджають з міста і ніде залишити підопічного, собак сміливо можна приводити сюди.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!