Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Овочеві маски
 
12-06-2011, 09:24  Суспільство

Овочеві маски

 
Кабачкова прибере набряклість, а морквяно-лимонна позбавить від зморшок


Овочеві маски



Саме зараз починається достаток овочів нового врожаю. Тому у вас є можливість наситити шкіру обличчя вітамінами натурального походження. Маски з овочів зроблять вашу шкіру свіжою і пружною, гладкою і красивою. Не втрачайте часу!


З свіжої капусти

Для такої маски на тертці подрібнюють капусту. До чотирьох столових ложок кашки додають чайну ложку збитого білка і по чайній ложці меленого геркулеса і сметани. Всі інгредієнти перемішують до отримання однорідної маси. Маску рекомендується тримати на шкірі обличчя і шиї 15-20 хвилин. Потім її змивають теплою водою. Така маска хороша для нормальної і жирної шкіри. Якщо шкіра суха, додають в розтерту кашку не білок, а половину жовтка і чайну ложку рослинної олії.


З огірків

Ця маска корисна для всіх видів шкіри і для будь-якого віку, а обличчя після неї мити не треба. Можна очистити шкірку з огірка і накласти її на обличчя. Можна натерти на тертці овоч або змішати яєчний білок з двома ложечками огіркового соку.


З кабачка

З сирих кабачків потрібно вирізати тонкі довгі смужки і покрити ними обличчя і шию. Через 20 хвилин смужки зняти і вимити обличчя некип'яченим молоком або пом'якшеною водою (кип'яченою або з додаванням невеликої кількості бури). Ця маска знімає набряклість і припухлості під очима.


З картоплі

Натерти на дрібній тертці картоплю і огірок, змішати і нанести на обличчя і шию на 20 хв. Змити водою, додавши до неї трохи лимонного соку, просушити, змастити оливковою олією і зробити масаж. Допомагає при зморшках.


З моркви та лимона

При зморшкуватій шкірі застосовується маска з рівної кількості (по столовій ложці) соку лимона, соку моркви, кислого молока і рисової муки. Компоненти слід ретельно перемішати і нанести на обличчя. Проробіть це 2-3 рази на тиждень. Курс - 20 процедур.


З моркви

Дві моркви потрібно добре вимити, натерти на тертці й змішати з яєчним білком, чайною ложкою оливкової олії або молока з невеликою кількістю крохмалю. Через 20 хвилин змийте маску прохолодною водою. Морквяна маска хороша для жирної шкіри, вкритої вуграми, для блідої шкіри, що в'яне.


З помідорів

1-2 свіжих помідори потрібно нарізати кружечками, обліпити ними обличчя і шию і накрити марлею. Через 20 хвилин обполосніть обличчя теплою водою, а потім холодною. Таку маску роблять при жирній шкірі землистого кольору з великими порами.


Із зеленого салату

Рекомендується при сухій шкірі. Полийте нарізані листи оливковою олією, збризніть декількома краплями лимонного соку. Знявши маску, вимийте особа спочатку гарячою, а потім холодною водою.


З цибулі

Свіжу ріпчасту цибулю подрібнюють на тертці, кашку змішують у рівних пропорціях з вершками і збитим жовтком (при сухій або нормальній шкірі) і збитими білками (при жирній шкірі). Витримують цю маску на шкірі 10-15 хвилин. Така маска попереджує появу зморшок, освіжає, тонізує, вітамінізує шкіру обличчя.


Між іншим

До сезону кавунів ще далеко, але як тільки вони з'являться, поспішіть зробити собі маску ще з цієї ягоди. Зробити її потрібно так: візьміть 5-6 шарів марлі (або тонкий шар вати) змочіть її кавуновим соком і накладіть на 15-20 хвилин на обличчя і шию. Потім помийте обличчя водою і змастіть живильним кремом. Така маска застосовується для попередження в'ялості шкіри. Вона вітамінізує шкіру обличчя, робить її гладкою, м'якою.
Підготувала Ліана Романова

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!