Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Завтра 16 червня у Житомирі розпочнеться Авіаційний зліт малої авіації
 
15-06-2011, 14:23  Суспільство

Завтра 16 червня у Житомирі розпочнеться Авіаційний зліт малої авіації

 
Щорічний авіаційний зліт пройде у Житомирі з 16 по 18 червня на території аеродрому "Смоковка".

Завтра 16 червня у Житомирі розпочнеться Авіаційний зліт малої авіації



Як розповіли журналістам організатори зльоту, в цьому році очікується прибуття близько шістдесяти екіпажів з України, Росії, Молдови, Німеччини, Франції.

- Це буде, можна сказати така своєрідна авіатусовка - поділився планами голова громадської організації «Купол» Олег Уминський. - Збираються люди з усієї України, з-за кордону прилітають. Показують, у кого що літає. Починаючи від авіамоделей і до повітряних куль. Це вже сьомий за рахунком зліт, який влаштовує клуб «Авіатик», і з кожним роком він стає все масштабнішим. Це такий дуже здоровий, світлий, чистий енергетично захід. Я отримую дуже велике задоволення і допомагаючи в організації свята, і беручи участь у ньому. Це дуже цікаво.


16 липня буде проходити загальний збір авіаторів. Фактично всі три дні вони будуть знаходитися на аеродромі на території клубу "Авіатик". Очікуємо кілька сотень гостей. Учасники, як правило, приїжджають цілими сім'ями, з друзями.


Безпосередньо свято, змагання пілотів відбудеться в суботу, 18 червня.


До речі, Житомир - єдине місто в Україні, де регулярно проводяться такі авіазльоти. І єдиний обласний центр в Україні, де фактично відсутня аеропорт.
Діана Мінаєва

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!