Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Боремось з безсонням.
 
17-06-2011, 22:03  Суспільство

Боремось з безсонням.

 
Що робити, якщо посеред ночі ви прокинулися і розумієте - все. Більше ні хвилини сну вам не світить.

Боремось з безсонням.



А на годиннику - пів на другу ночі, в будинку тиша, і тільки чути, як цокає годинник на кухні. Як змусити себе заснути?

Ніяк.

Якщо вже так вийшло, не змушуйте себе засинати. Це гарантовано вам не допоможе. Рахунок баранів на сотні й інші патентовані способи боротьби з безсонням точно так само приречені на провал.

Використовуйте нічний, самий тихий і спокійний час з користю - обміркуйте все те, що вам не вдавалося обміркувати протягом цього дня, складіть план дій на найближчі дні, прикиньте свої фінансові справи, розплануйте покупки - та все, що завгодно, всі ті турботи, які нам ніяк не вдається правильно спланувати і зробити.

Будити кохану людину, щоб порадитися з того чи іншого питання, не варто - їй це точно не сподобається.

Хоча є один спосіб боротьби з безсонням - спробуйте замерзнути. Відкиньте ковдру, зніміть піжаму. Походіть по кімнаті без одягу і босоніж. І ні в якому разі думайте про те, що ви втрачаєте час! Повірте, ця думка проганяє останню надію заснути.

Коли ж ви ґрунтовно промерзнете, шкіра покриється пухирцями, а ще краще - почне бити тремтіння, швидше пірнайте під ковдру. Кров доллє до шкіри, щоб зігріти її, приємне тепло розслабить м'язи, і сон м'яко огорне вас.

Якщо вже зовсім не спиться, можете піти на кухню і приготувати щось смачненьке на сніданок для всієї родини. Хоча мене така перспектива завжди вганяла в жах, і моя лінива душа одразу ж змушувала заснути мою бідну безсонну голову.

Джерело: lovebody

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!