Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ремонт будівлі Укртелекому в Житомирі, призвів до черг і незручностей
 
20-06-2011, 21:57  Суспільство

Ремонт будівлі Укртелекому в Житомирі, призвів до черг і незручностей

 
Житомирян, які в червні вирішили заплатити за телефон в центральному відділенні "Укртелекому", чекав неприємний сюрприз: будівлю на вул. Київській, 22 було закрито. Оголошення на вхідних дверях повідомляло, що «Ремонт. Вхід тимчасово закрито».

Ремонт будівлі Укртелекому в Житомирі, призвів до черг і незручностей



З роз'яснення адміністрації Житомирської філії ТОВ «Укртелеком», розміщеного тут же, відвідувачі дізналися, що ремонт розпочався 23 травня, а от про терміни його закінчення не сказано нічого. Житомирянам радять пройти на вул. Московську, 13 і там відплатити послуги монополіста дротового зв'язку.

20 червня, в останній день оплати за квитанціями "Укртелекому", близько 13,00 кореспондент Житомир.info в будівлі на Московській, 13 побачив досить значну чергу до каси, близько 40 осіб, які товпилися в маленькому задушливому приміщенні. Як мовиться, все для зручності громадян ...

Як повідомляє офіційний сайт «Укртелекому», в Житомирі оплатити послуги міського телефонного зв'язку можна у відділеннях 7: вул. Київська, 22 (закрито на ремонт) вул. Московська, 13; проспект Миру, 32, вул. Зв'язківців, 1; вул. Щорса, 151, вул. Б. Бердичівська, 69 / 2, вул. Вітрука, 26

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!