Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Під час Дня молоді міліція буде відловлювати порушників у нічних клубах Житомира
 
21-06-2011, 22:31  Суспільство

Під час Дня молоді міліція буде відловлювати порушників у нічних клубах Житомира

 
Тиждень української молоді в Житомирі - це не тільки розважальні заходи, але і рейди по нічних клубах міста. Як повідомила начальник служби у справах дітей Житомирської міськвиконкому Надія Косяк, рейди проводитимуться 24-27 червня двома групами по Корольовському і Богунського району міста.

Під час Дня молоді міліція буде відловлювати порушників у нічних клубах Житомира



Перший етап пройде 24-25 червня, з 2,00 до 22,00 по об'єктах: «Парадиз», «Каньйон», «Додо», «Гейм-клуб» (вул. В. Бердичівська) бар "Калина" (вул. Вітрука) «Індіго», парк культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна.

Другий етап - 26-27 червня, з 21,00 до 2,00 перевірятимуть Гідропарк, парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна, танцмайданчик парку, де буде проходити «Дискотека Опен Ейр".

У складі рейдових груп крім представників служби у справах дітей, міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді будуть також правоохоронці: кримінальна міліція у справах дітей та муніципальна міліція. Вперше цього року в рейдах візьмуть участь представники Всеукраїнської благодійної організації «АСЕТ".



«Дуже хочеться, щоб свято було святом, щоб його не затьмарив негатив. Щоб уберегти молодь від необдуманих кроків, ми плануємо проводити профілактичні рейди під час ці святкових днів - з 24 на 25 червня і з 26 на 27 червня. Ми прекрасно знаємо найпопулярніші місця відпочинку молоді і приділимо увагу саме їм. Будуть сформовані дві групи, які одночасно будуть проводити перевірки по Корольовському і Богунського району міста ... У складі наших рейдових груп є представники правоохоронних органів, які мають право складати адмінпротоколи. Все буде зафіксовано і реакція буде відповідно », - повідомила Надія Косяк.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!