Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Домашній одяг: а в чому на кухні будеш ти?
 
21-06-2011, 22:49  Суспільство

Домашній одяг: а в чому на кухні будеш ти?

 
У чому ходити вдома? Таке питання нерідко виникає навіть у самих завзятих модниць.

0



Домашнім одягом найчастіше стають толстовки з плямами від кави і жирних соусів, покашлатані спортивні штани або просто махрові банні халати, які поступово теж набувають не найпрезентабельніший вигляд. А тим часом час, який ти проводиш будинку - найспокійніший і «комфортніший», тут ти відпочиваєш після важкого робочого дня і набираєшся сил перед наступним, спілкуєшся з коханими людьми і приймаєш несподіваних гостей.

Тому домашній одяг для жінок має бути не лише зручним, але й приємним для очей.

Втім, розмірковуючи про стиль не варто забувати про комфорт - вибирай натуральні тканини, які не подразнюють шкіру і дозволяють тілу дихати, наприклад бавовна і льон для теплого сезону, тонку шерсть для прохолодного зимового ранку. Дуже приємні для тіла і «затишні» махрові речі легко вбирають вологу, але погано випаровують її. Тому махрові халати гарні тільки для того, щоб недовго походити в них відразу після банних процедур, вже через півгодини вони створюють парниковий ефект для шкіри і ти знову спітнієш.

Отже, чим же поповнити свій гардероб, а з яким одягом варто розлучитися?

Порада перша. Сміливо прибирай з гардеробу всі тренувальні спортивні штани, що втратили від часу свою форму - з бульбашками на колінах і ослаблою резинкою, замість них просто купи яскраві і стильні штани, капрі або легінси з синтетичної тканини з додаванням вовни або бавовни.

Порада друга. Точно так само варто попрощатися з халатиком на ґудзиках, що знав і кращі часи. Ще один важливий момент - колір халата, він не повинен бути темним, похмурим або неприємним для очей, дуже старомодно виглядають і малюнок-«огірки», абстрактні лінії або великі яскраві квіти. Якщо ж зручний халатик - твій улюблений домашній одяг, то просто вибирай моделі із сучасним, незвичайним кроєм, наприклад, стильні халати, сукні з ґудзиками на планці й поясом.

Порада третя. Віддай перевагу речам чистих і яскравих теплих відтінків - наприклад, жовтого та помаранчевого, вони знімають депресію і роздратування, допомагають відчути приплив сил навіть сірого, похмурого ранку.



Рада четверте. Не варто носити і чоловічий одяг - футболки з номерами хокейних гравців, картаті фланелеві сорочки і самі затишні светри. Чоловічий одяг може виглядати сексуально, але тільки в «гомеопатичних» дозах, він негарно спотворює пропорції жіночого тіла і виглядає швидше дивно, ніж привабливо.

Порада п'ята. І остання - домашній одяг, як і будь-яка інша, повинна перш за все радувати своїм стильним дизайном та якістю, а не низькою вартістю. До того ж психологи вважають, що вибір такого одягу визначає, наскільки ми любимо себе.

Коментар Сергія Звєрєва: Якщо я один вдома, найбільше на мені з одягу, це може бути крем для тіла. Ну якщо вдома хтось є крім мене, звичайно, щось одягаю. От тільки не люблю халатик. Для мене пейджер і халатики - це огидно і незручно. Вдома я можу ходити в джинсах, в шортах, щось просте, майка - необов'язково. Ну хіба що якщо хтось прийшов, можу надягти майку.
Юлія Власова, woman.delfi.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!