Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Оголошено тендер на будівництво і установку мережі відеоспостереження в Бердичеві
 
22-06-2011, 18:23  Суспільство

Оголошено тендер на будівництво і установку мережі відеоспостереження в Бердичеві

 
Схоже, що міська влада Бердичева вирішили всерйоз зайнятися наведенням порядку на вулицях міста та додатково забезпечити безпеку добропорядних громадян. Справа в тому, що правоохоронні органи не завжди встигають допомогти бердичівлянам що потрапили в біду, які стають жертвами зловмисників, отримуючи безліч каліцтв і позбавляючись особистих речей або матеріальних цінностей. Шукати вчинивших напад злочинців, як правило, марно адже жертва не встигає запам'ятати обличчя зловмисників, а то й просто боїться подавати заяву в правоохоронні органи.

0



Мешканці Бердичева вже неодноразово чули про намір влади встановити відеокамери для спостереження за порядком в жвавих місцях та на небезпечних перехрестях міста, проте коли почнуться роботи в цьому напрямку - було невідомо.

І ось до нас надійшла інформація, що управлінням ЖКГ Бердичівського міськвиконкому вже заплановані державні торги на право будівництва слаботочної мережі, а тендер на її будівництво відбудеться 14 липня. Поряд зі створенням мережі у вигравшгого держторги підрядника буде здійснюватись закупівля робіт з улаштування системи зовнішнього міського відеоспостереження.

Відповідно до умов укладеного з підрядником договору держзакупівлі в майбутньому будуть проведені роботи по влаштуванню шести відеокамер на вулицях міста: на Жовтневій площі, перехресті вулиць Леніна та Соборної, перетині вул. Леніна та пров. Тихий, перехресті вулиць Миру, Толстого і 30-річчя Перемоги. А також на перехресті вул. Шевченка та вул. К. Лібкнехта, і вулиць Ширшова та Чернишевського.

За попередньою інформацією, виконання всіх робіт має завершитися вже в грудні 2013 року. Нагадаємо, що міська влада не раз висловлювали думку, що наявність відеокамер не тільки допоможе в затриманні тих зловмисників, порушення закону якими буде зафіксовано, але і дозволить запобігти багато інших злочинів. Чи буде ефективним нововведення, і чи зменшитися рівень злочинності після установки поки що тільки шести відеокамер, дізнаємося через кілька років.

Денис ЗАРЕМСКІЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!