Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Реформація інформпростору: Влада Житомира має намір об'єднати рекламу, газети, радіо і додати до них телебачення
 
3-07-2011, 08:32  Суспільство

Реформація інформпростору: Влада Житомира має намір об'єднати рекламу, газети, радіо і додати до них телебачення

 
Влада Житомира має намір провести реформування двох комунальних підприємств Житомира, об'єднавши в одне. Мова йде про КП «Реклама» і КП "Інформаційно-видавничий центр міськради". Останнє підприємство включає в себе газету «Місто» і міське радіо, що віщає зараз виключно вранці і виключно «на дротах».

Реформація інформпростору: Влада Житомира має намір об'єднати рекламу, газети, радіо і додати до них телебачення



Кілька днів тому директор ІІЦ і за сумісництвом головний редактор «Місто» Володимир Шуст був призначений директором КП «Реклама», що викликало питання про подальшу долю міської газети, що належить владі.

Секретар Житомирської міськради Наталія Леонченко повідомила, що про закриття, тим більше про ліквідацію газети «Місто» та редакції міського радіо мова взагалі не йде.

У планах влади - об'єднання двох комунальних підприємств міста для більш ефективної у всіх аспектах роботи: інформаційної та фінансової.

Леонченко також уточнила, що це питання не вирішуватиметься в один день. "Це питання декількох сесій міськради"

Секретар також уточнила, що зараз тимчасово очолює газету як редактор журналіст «Міста» Антон Бездітко, а міськрада шукає тлумачного редактора.

Можливо, що в структуру майбутнього нового комунального підприємства увійде управління мерії по зв'язках з громадськістю, а також телебачення. Леонченко не уточнила, чи це буде вже існуюча студія, чи студія міського телебачення буде створена «з нуля».

Представлення нового директора комунального підприємства «Реклама» Володимира Шуста відбулося 30 червня. Володимир Шуст, депутат міської ради від Партії Регіонів. До цього в.о. директора КП «Реклама» був Руслан Момот.

Володимир Шуст очолював управління по зв'язках з громадськістю Житомирської міської ради за часів «правління» Віри Шелудченко. З 2 грудня 2008 року - директор КП «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради», в який входить газета «Місто» і міське радіо.

Володимир Шуст народився 11 лютого 1975 року в с. Хочин Олевського району Житомирської області. У 1997 році закінчив філологічний факультет Житомирського педінституту ім. І. Франко. Працював головним спеціалістом зі зв'язків з громадськістю обласного управління з надзвичайних ситуацій, помічником першого заступника голови облдержадміністрації, заступником головного редактора «Крок-радіо».

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!