Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук обіцяє 10 кілометрів сучасної дороги на в'їзді в Житомир
 
6-07-2011, 14:56  Суспільство

Житомирський губернатор Рижук обіцяє 10 кілометрів сучасної дороги на в'їзді в Житомир

 
На ділянці дороги від розв'язок до в'їзду в Житомир з боку Києва (траса Київ-Чоп) буде проведено капітальний ремонт дороги, протяжністю 10 кілометрів.

Житомирський губернатор Рижук обіцяє 10 кілометрів сучасної дороги на в'їзді в Житомир



Про це журналістам повідомив губернатор Житомирської області Сергій Рижук.

За його інформацією, додатково виділено понад 5 мільйонів євро, щоб від розв'язок до меж міста Житомира побудувати, по суті, нову асфальтовану дорогу. «Залишиться чотири ряди, ми розширюватися не будемо. У наступному році займемося освітленням, а головне - на дорозі буде асфальт, покладений за сучасною технологією, який не тріщить, не лопається. Нова ділянка дороги складе близько 10 кілометрів ". - Сказав губернатор.

Сергій Рижук також повідомив, що в облдержадміністрації розглядають питання про ремонт аварійного моста через залізничні колії на в'їзді в Житомир з боку Києва.

«Ми займаємося цим питанням, міст аварійний, ваша правда, але поки хвалитися нічим. Питання ставимо однозначно, щоб не пізніше 2012 року ці проблеми були вирішені. Цього не можна не робити, оскільки міст аварійний », - сказав Рижук.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!