Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира підняли ціни на паркування, а паркувальників озброюють касовими апаратами
 
8-07-2011, 00:04  Суспільство

Влада Житомира підняли ціни на паркування, а паркувальників озброюють касовими апаратами

 
Вартість паркування автомобіля в Житомирі тепер коштуватиме 4 гривні за годину. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні міськвиконкому. Раніше вартість паркування була 2,8 грн.

Влада Житомира підняли ціни на паркування, а паркувальників озброюють касовими апаратами



Крім того, автомобілісти, що паркуються на платних територіях, отримають невелику поблажку. Тепер можна буде оплатити півгодинну зупинку, а не оплачувати весь час. Звичайно, за умови, що машина простоїть на парковці не більше півгодини. При цьому працівників парковок міська влада планую забезпечити касовими апаратами.

- Ми прийшли до висновку, що забезпечити їх касовими апаратами, ми просто зобов'язані - повідомив заступник мера Микола Боровець. - І сподіваємося, що ми впорядкуємо в місті цей процес. І це тільки перші кроки на шляху удосконалення.

Однак, в інспекції з благоустрою повідомили, що зараз в Житомирі немає спеціально обладнаних місць для паркування. Ціни будуть піднімати на парковках які визначені дорожніми знаками і мають розмітку.

Законом України чітко визначається спеціально обладнані місця - це місця обладнані технічними пристроями огорожею, в'їзними та виїзними бар'єрами, шлагбаумами, приміщеннями для охоронців і т.п., які можна використовувати для запобігання розкрадання транспортних засобів

«Зараз у місті немає спеціально обладнаних паркувальних місць. Закон зобов'язує нас обладнати їх до 1 січня 2012 року », - розповіли в інспекції з благоустрою.

Таким чином, виходить, що Житомирська міськрада маскує прості паркування під спеціально обладнані місця, щоб отримати з водіїв велику плату за стоянку?

В інспекції кажуть що піднімуть ціни лише на паркувальних місцях за які вони відповідають. Таким місцем є вся територія центру міста, навколо Житнього ринку.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!