Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Оренда автовишок – вдале вирішення проблем з виконанням разових або планових робіт
 
9-07-2011, 21:21  Суспільство

Оренда автовишок – вдале вирішення проблем з виконанням разових або планових робіт

 
Якщо ви займаєтесь будівництвом багатоповерхових споруд, вам обов’язково знадобиться автовышка аренда www.avtovishka-arenda.ru якої сьогодні стала загальнодоступною послугою.

Оренда автовишок – вдале вирішення проблем з виконанням разових або планових робіт



Оренда автовишки дозволяє виконувати разові і планові роботи, залучаючи дану спецтехніку тільки на необхідний період часу, тим самим заощаджуючи ваші кошти. Оренда автовишки не вимагає наявності обслуговуючого персоналу, оформлення дозвільної документації та наявності гаражно-технічної бази. Різні типи автовишок, що використовуються на сьогоднішній день, без зайвих зусиль вирішують різноманітні завдання.
Існують автовишки різного типу: вишки телескопічні, вишки колінчасті і мішані (коліно + телескоп). Основне призначення даного виду спецтехніки - робота людей на висоті. За допомогою автовишок можливо проводити цілий ряд робіт: будівельні, оздоблювальні, монтажні та електромонтажні роботи, а так само роботи з утримання лісо-паркового господарства, освітлювальних і контактних мереж.

Колінчаті вишки (автопідйомники) мають такі особливості: абсолютно універсальні, надійні і безпечні при монтажі, огляді та ремонті інженерних систем та іншого обладнання (кондиціонерів, антен та інших); на різній висоті на промислових підприємствах, у торгових та виставкових центрах, у спортивних залах, аеропортах, на фасадах будівель і т.д.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!