Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Скляні підлоги як елемент декору та їх облаштування
 
12-07-2011, 21:57  Суспільство

Скляні підлоги як елемент декору та їх облаштування

 
Вам напевно, при черговому ремонті своєї квартири, захочеться зробити що-небудь таке, що не так часто можна зустріти в інших будинках.

0



Тоді скляні підлоги саме для вас, вони додадуть вашому житлу неповторність і велич. Для початку необхідно визначитися з тим, якого виду буде ваша підлога. Які ж вони бувають? Вони можуть бути:

- Форма вікна - такий вигляд підлоги найбільш популярний. Робиться така підлога, найчастіше в приватних будинках. Її або піднімають на необхідну висоту (10-15см), або, якщо є така можливість, роблять в ній заглиблення. По межі передбачуваної підлоги монтують металеву обрешітку, бічні сторони прикрашають декором. Порожній простір наповнюють кольоровим піском і всілякими дрібницями, одним словом є місце для фантазії.
- Стрічкова підлога - таку підлогу зазвичай роблять в елітних магазинах або ресторанах. Вбудовуючи туди підсвічування, отримують ефект струмливого світла - світла з глибини. Приміщення при цьому візуально розширюється, а дизайн виглядає таємниче, так що можна проекспериментувати і влаштувати таку підлогу у себе вдома.
- Скляний подіум - пристрій такої підлоги зазвичай виконують з декількох стекол. Ця підлога зазвичай зачаровує людей і викликає у них почуття ейфорії, тому дуже часто дизайнери використовують такий прийом на танцполах, дискотеках, в казино та інших гральних закладах.

Щоб домогтися дійсно приголомшливого ефекту і неповторного інтер'єру, необхідно чітко дотримуватися всіх етапів по влаштуванню скляної підлоги. Інакше замість бажаного ефекту - легкості, ваш підлога вийде важкою і безглуздою.

Створення скляної підлоги досить таки трудомістка й кропітка робота, але зате результат виходить просто чудовим. З чого ж почати?

А починається все з основи, нею може служити бетонне або дерев'яне покриття. Далі, на цю основу буде встановлюватися металевий каркас, який необхідно дуже ретельно прикріпити, для того щоб конструкція була стійкою.

Тепер настає найцікавіший момент у виготовлення підлоги - її декорування і наповнення світлом. Основна задача, яка тепер стоїть перед нами - це показати в кращому вигляді те, що знаходиться під склом і виділити простір навколо нашого скляної підлоги. Тут нам ніяк не обійтися без підсвічування, так як воно відіграє не останню роль у облаштуванні такої підлоги. Саме від грамотного розташування люмінесцентних світильників і неонових трубок буде залежати кінцевий результат.

Професійний підхід до висвітлення - ось, що нам потрібно. Якщо робота буде виконана грамотно і кваліфіковано, то ми отримаємо приголомшливий ефект гри світла. Інтер'єр нашого приміщення перетвориться до невпізнання.

Попрацювавши над світлом можна переходити до декорування підлоги. Необхідно дуже ретельно продумати, як і чим ви хочете наповнити простір під підлогою. Все має виглядати гармонійно і злагоджено. Світлові акценти в потрібних місцях, тільки підкреслять пишність скляної підлоги.

Далі необхідно попрацювати над склом, яке буде покривати підлогу, адже цей елемент декору додасть нашому інтер'єру закінчений вигляд. З внутрішньої сторони скла наноситься малюнок. Ви не пошкодуєте, якщо нанесете високохудожній малюнок, який буде вас радувати своєю красою. Змонтувавши скло на місце, і включивши ілюмінацію, ви будете вражені тим, як перетворився ваш інтер'єр. Такого ефекту вам не дасть жоден із способів обробки приміщення. Так що, можете кликати своїх друзів і хвалитися неповторністю свого будинку.

За матеріалами: chaoslend.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!