Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Працівники трамвайно-тролейбусного управління четвертий місяць не отримують зарплати
 
14-07-2011, 07:46  Суспільство

Працівники трамвайно-тролейбусного управління четвертий місяць не отримують зарплати

 
Заборгованість по заробітній платі у Житомирському ТТУ росте – працівники четвертий місяць не отримують заробітної плати.

0



За словами працівників ТТУ, з березня вони отримують лише третю-четверту частину заробітної плати, - передає радіостанція Житомирська хвиля.

- Згідно із законом ми повинні отримувати щомісячну зарплату за роботу. Ми її не отримуємо вже четвертий місяць. Як нам годувати сім'ї, якщо у нас працюють водіями і чоловік, і дружина, які мають по двоє-троє дітей. Мер Дебой нам каже, щоб ми заробляли собі гроші самі, тому що вони нам грошей не дадуть. А як ми повинні їх заробляти якщо ми перевозимо тільки пільговиків. Виручка у нас впала, незважаючи на те, що проїзд подорожчав. - Скаржиться водій тролейбуса, член профспілки Володимир Чипорнюк.

Шляхи вирішення цієї проблеми в обласної і міської влади повністю збігаються: житомирське ТТУ має самостійно заробляти гроші.

Губернатор Сергій Рижук зазначив, що постійно виділяючи кошти на погашення заборгованості по зарплаті працівників ТТУ, обласна влада проблему не вирішать. Адже заборгованість буде накопичуватися знову і знову. Мер Житомира Володимир Дебой додає, що у ТТУ є можливість заробляти за рахунок інших своїх ресурсів.

- Ми будемо звертатися до облдержадміністрації, щоб вони переглянули порядок виділення субвенцій, і щоб сума, достатня для ТТУ була закладена в бюджет області. Але це не знімає відповідальність з ТТУ. Адже у них є маса своїх резервів і новий керівник якраз налаштований на те, щоб ці резерви залучати. Тобто треба економити, треба заробляти гроші і вже потім ту частину, якої не вистачає, отримати з бюджету держави. - Каже Дебой.

На сьогодні трамвайно-тролейбусне управління є рекордсменом по невиплаченій зарплаті в Житомирі - борг сягнув уже майже 2,5 мільйона гривень.


Нагадаємо, в червні 2009 року, в Житомирі через страйк водіїв тролейбусів і трамваїв, які вимагали виплати зарплати, 8 днів не ходив громадський транспорт. Тоді загальна сума боргу по зарплаті перевищувала 5,5 млн. грн.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!