Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Прикрашаємо свою дачу.
 
14-07-2011, 19:28  Суспільство

Прикрашаємо свою дачу.

 
Будь дачник завжди хоче прикрасити свій садову ділянку по своєму смаку і з гідністю. Фантазія і працьовитість садівника здатні перетворити звичайну садову ділянку на витвір мистецтва ландшафтного дизайну. Сьогодні для власників заміських будинків і дач пропонується безліч варіантів декорування ділянок.

Прикрашаємо свою дачу.



Пожвавити і прикрасити Ваш сад допоможуть декоративні фигурки для дачи. Вони виготовляються з різних матеріалів: кераміки, гіпсу, пластику або полістоуну, у формі тварин, птахів, людей, гномів і казкових персонажів. За допомогою садових фігур можна створити цілі композиції, творчо поєднуючи їх з рослинами, деревами і квітами. На сьогоднішній день полістоун є одним з найбільш універсальних, популярних і широко використовуваних матеріалів для оформлення ландшафтів і інтер'єрів. Полістоун - це штучний камінь, створений на основі акрилової смоли з додаванням різноманітних пігментів. Ця консистенція робить його структуру однорідною, виключаючи тріщини і пори. Основні переваги полістоуну це те, що він стійкий не тільки до впливу води, а й повітря, слабких розчинів кислот і лугів. Завдяки цим властивостям садові статуетки та фігурки для дачі, виготовлені з нього дуже довговічні, зберігаються у відмінному стані протягом декількох років і коштують на рівні з виробами з пластика. До того ж він абсолютно екологічний.

Садові фігури - явище для українських дач відносно нове. За часів горезвісних шести соток про них і подумати ніхто не міг. Але часи змінюються, і картоплю на садових ділянках змінив газон і садові гойдалки. Хтось встановив альтанку, хтось поставив фонтан. Садова фігурка представляє собою скульптуру або статуетку, яка може зображати що завгодно. Власники великих багатих особняків замовляють в свої сади мармурові або гранітні скульптури індивідуального дизайну і тематики. Такі скульптури коштують дуже великих грошей. Для простого дачника сьогодні такі новації не доступні, та й не мають сенсу - адже дача для нас не є музеєм, ми приїжджаємо сюди, щоб відпочити в тиші і спокої на свіжому повітрі від міської суєти, шуму і пилу. Саме тому, фігурки для дачі або невеликого присадибної ділянки повинні бути простими і доступними.

Уявіть собі, скільки радості принесуть на дачі ці милі і барвисті статуетки. А як зрадіють ваші діти і близькі родичі, яких ви зустрічаєте у себе на присадибній ділянці. Можете не сумніватися, садові фігури викличуть непідробний захват у дітей і стриману посмішку у дорослих.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!