Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Власника фарфорового заводу в Житомирській області можуть викликати «на килим» до Януковича
 
15-07-2011, 19:53  Суспільство

Власника фарфорового заводу в Житомирській області можуть викликати «на килим» до Януковича

 
«Коростенський фарфор» потрапив у всеукраїнський перелік підприємств-боржників, який склала Федерація профспілок України для Віктора Януковича.

0



Як розповіла журналістам керівник Федерації профспілок Житомирської області Неля Паламарчук, це була ініціатива заступника глави Федерації профспілок України Сергія Кондрюка, який був присутній на виїзному засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості із зарплати в Коростені.

«Ми підготували всі необхідні документи для адміністрації президента і просимо тільки одного: щоб президент особисто зустрівся з нинішнім власником «Коростенського фарфору». Не з роботодавцем, тому що він нічого не вирішує, а саме з власником. Зараз підприємство винне колишнім працівникам близько 2 млн. гривень. «За бортом» колись процвітаючого заводу залишилися близько 500 чоловік, і в кожного з них є борг по зарплаті, від 14 до 40 тисяч гривень », - повідомила Паламарчук.

Нагадаємо, що в листопаді 2009 року народні депутати відмовилися повертати державі ЗАТ «Коростенський фарфор». Проектом закону, який не підтримали нардепи, передбачалося повернути в держвласність «Коростенський фарфор», приймаючи до уваги суспільну необхідність, а також необхідність захисту інтересів держави і трудових прав працівників підприємства.

27.08.2010 року губернатор Рижук підписав розпорядження, яке передбачало, що після виконання судових рішень на підприємствах-банкрутах - ВАТ «Автозапчастина» та АТЗТ «Коростенський фарфор» - борги по зарплаті будуть погашені шляхом реалізації майна із залученням представників УМВС України в області.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!