Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Квартири для інвалідів війни в Житомирській області: куплять чи не куплять?
 
18-07-2011, 19:52  Суспільство

Квартири для інвалідів війни в Житомирській області: куплять чи не куплять?

 
Тендер на закупівлю 1-кімнатних квартир в місті Новоград-Волинський, не вище 3-го поверху, за ціною до 4 290 грн. за квадратний метр загальної площі оголошує управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Новоград-Волинської міської ради.

Квартири для інвалідів війни в Житомирській області: куплять чи не куплять?



Про це повідомляє офіційний сайт Новоград-Волинської мерії.

Як повідомив начальник відділу житлово-комунальних послуг Новоград-Волинського міського управління ЖКГ Юрій Пеньков, ці квартири призначені для інвалідів Великої Вітчизняної війни. З держбюджету вже отримано близько 1 млн. 300 тис. гривень, які витратять на покупку 7 квартир. Причому ціна за 1 кв.м - 4 290 грн. - Встановлена «згори» і, як сказав Юрій Пеньков, не відповідає реальним цінам на житло в Новограді-Волинському: ціни на житло, яке відповідає необхідним вимогам (упорядковане, не вище 3-го поверху) коливаються від 4700 до 5500 грн.

На офіційному сайті Житомирської мерії в розділі «Державні закупівлі» є два оголошення про проведення відкритих торгів для покупки 12 однокімнатних та 7 двокімнатних квартир для інвалідів Великої Вітчизняної війни 1 групи, які тривалий термін перебувають у черзі на отримання житла у м. Житомирі. Але торги не відбулися. Як сказано в офіційному повідомленні про скасування торгів: «Причини: подано менше двох пропозицій конкурсних торгів.».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!