Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі жителям багатоповерхівки пропонують ремонтувати згорілі ліфти за свій рахунок
 
18-07-2011, 20:47  Суспільство

У Житомирі жителям багатоповерхівки пропонують ремонтувати згорілі ліфти за свій рахунок

 
У Житомирі, жителі 9-поверхового будинку на проспекті Миру, залишилися без ліфта. Співробітники ЖЕКу запропонували мешканцям відремонтувати його за свої гроші.

У Житомирі жителям багатоповерхівки пропонують ремонтувати згорілі ліфти за свій рахунок



У четвер, 14 липня, в багатоповерхівці на проспекті Миру 7, в результаті збою подачі електроенергії, згоріли мотори двох ліфтів у першому і у другому під'їздах.

У ЖЕКу № 2, який обслуговує даний об'єкт, стверджують, що оплачувати ремонт згорілих моторів або купувати нові - це не їхня справа, тому що вина за те, що трапилося лежить на обласному РЕМі. Як запевняють комунальники, ліфти згоріли в результаті перепаду напруги електромережі, що стався саме у четвер, 14 липня.

- Я доходжу останні тижні вагітності і змушена підніматися на 9-й поверх пішки з трирічною донькою. А коли народиться дитина, як я буду вивозити коляску на вулицю? - Обурюється Оксана Мухомеджанова, мешканка дев'ятого поверху.

Як альтернативний спосіб швидше усунути поломку, співробітники ЖЕКу № 2 запропонували мешканцям будинку, які змушені підніматися пішки на верхні поверхи, купити мотори для ліфтів за свої особисті гроші. Приблизно - 2500 гривень за один мотор.

Мешканці купувати мотори не поспішають.

Скільки часу доведеться чекати усунення поломки ліфтів і хто має цим зайнятися, не знають так само і у фірмі «Вертикаль», яка займається безпосередньо обслуговуванням і техпідтримкою ліфтів в цьому районі. Попередні прогнози по ремонту ліфтів - місяць, а може і пів року, так заявили в ЖЕКу № 2.

Нагадаємо, це не перша тривала поломка ліфтів у цьому будинку. У лютому цього року ліфт у цьому ж під'їзді не працював більше 2 тижнів.

Варто зазначити, що на сьогоднішній день в Житомирі налічується більше 1200 ліфтів, у тому числі в житловому фонді - 997. Технічне обслуговування та ремонт ліфтів забезпечують три спеціалізовані організації: «Спецреммонтаж» - 443 ліфта, «Магніт» - 364 ліфта і «Вертикаль» - 172 ліфта
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!