Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сезон полювання відкрито тільки на Житомирщині і в Київській області
 
6-08-2011, 12:28  Суспільство

Сезон полювання відкрито тільки на Житомирщині і в Київській області

 
Мисливці в обуренні. Рушниці начищені, куплена нова амуніція і - найголовніше - узяті відпустки! А мисливський сезон відкладається на невизначений термін.

Сезон полювання відкрито тільки на Житомирщині і в Київській області



- У нас кожен день телефони розриваються, - скаржиться мисливствознавець Всеукраїнської ради товариства мисливців і рибалок Віталій Петренко. - Люди сваряться, запитують, що ми робимо. А ми вже й до Кабінету міністрів листа написали. Зараз готуємо звернення до президента. Мисливський сезон відклали через пожежонебезпеку, викликану спекою. Але ж зараз же йдуть дощі!

Сьогодні мисливський сезон мав розпочатися в Житомирській, Закарпатській, Сумській, Харківській, Хмельницькій та Чернігівській областях. В інших - з 13 серпня. Поки ж відкрила сезон одна тільки Житомирська область - губернатор взяв на себе особисту відповідальність. Поки стаття готувалася до друку, стало відомо, що з 13 серпня відкривається мисливський сезон в Київській області. По інших поки рішення немає.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!