Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині можуть з'явитися дешеві овочі з-під АЕС?
 
9-08-2011, 23:37  Суспільство

На Житомирщині можуть з'явитися дешеві овочі з-під АЕС?

 
Міністерство аграрної політики і продовольства України пропонує НКРЕ встановити для сільгоспвиробників, які знаходяться в радіусі 30 км від атомних станцій, тарифи на електроенергію на рівні собівартості

0



Це передбачено проектом постанови Кабінету міністрів, оприлюдненій на офіційному веб-сайті Мінагропрод.

В цілому документом пропонується встановити для тепличних господарств пільгові ціни на природний газ і електроенергію.

Згідно з документом, НАК «Нафтогаз Україна» в 2011-2012 рр.. повинна забезпечити поставку тепличним господарствам природного газу за спеціальними цінами, які затверджує Національна комісія регулювання електроенергетики України (НКРЕ). При цьому вартість газу повинна враховувати встановлення з 1 листопада цього року по 31 березня 2012 року для цих господарств нульової ставки збору до діючого тарифу на газ.

Мінагропрод також пропонує рекомендувати НКРЕ припинити з 1 вересня 2011 року по 1 травня 2012 підвищення цін на електроенергію для тепличних господарств при проведенні ними повних поточних розрахунків, а також прирівняти ці підприємства, які споживають електроенергію по другому класу напруги, до споживачів першого класу.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!