Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі Привокзальна площа вранці стає Ринковою
 
11-08-2011, 18:35  Суспільство

У Житомирі Привокзальна площа вранці стає Ринковою

 
На сьогоднішній день однією з проблем у місті є стихійний ринок в районі залізничного вокзалу.

У Житомирі Привокзальна площа вранці стає Ринковою



Під шляхопроводом, де маневреність транспорту різко обмежена, прямо на проїжджій частині дачники вранці влаштовують справжній базар.

Шикуючись в два - три ряди, вони розкладають привезену продукцію на асфальт, не боячись проїжджаючих в декількох сантиметрах машин.

Теж саме твориться і на проїжджій частині поруч з шляхопроводом.

Втручання співробітника внутрішніх справ обмежується тільки проханнями відійти подалі від проїжджої частини, але варто міліціонеру відвернутися, як всі повертаються на колишні місця, не звертаючи ніякої уваги на небезпеку опинитися під колесами машин.

Люди, які торгують там, пояснюють таку поведінку бажанням швидко реалізувати товар, щоб встигнути на наступний потяг-дизель, і не бажанням йти куди-небудь на обладнані місця торгівлі, через велику плату за використання такого місця.

Подібна торгівля вже була кілька років тому на протилежному боці Привокзальній площі, біля будинку у формі трилисника. Тоді був побудований ринок навпроти залізничного вокзалу. Пару прилавків, що там є зараз, явно не вмістять таку кількість бажаючих, які стоять біля Київського шляхопроводу.
Сергій Харчук, «Журнал Житомира»
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!