Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відправляєтесь в туристичну подорож по Житомирщині – підготуйте як слід найнеобхідніші речі
 
12-08-2011, 17:08  Суспільство

Відправляєтесь в туристичну подорож по Житомирщині – підготуйте як слід найнеобхідніші речі

 
Вирушаючи в похід, багато починаючих туристів міркують приблизно так: «Сходжу за туристичним наметом в магазин, куплю спальник - комплект для походу готовий». Дійсно, туристические палатки і спальник - дуже важливі для того, щоб відчувати себе комфортно - намет на час стане вашим будинком, дахом над головою, а спальний мішок забезпечить здоровий і глибокий сон, який за ніч повністю відновить втрачені протягом дня сили. Благо, що продаж наметів і спальників - сьогодні не в дивину.

Відправляєтесь в туристичну подорож по Житомирщині – підготуйте як слід найнеобхідніші речі



Будь-який туристичний магазин запропонує вам широкий асортимент моделей, що підходять для різних видів походів. Вирішивши придбати туристичні намети, ви повинні знати, що вони стійкі, водонепроникні, завдяки чому в наметі завжди буде комфортно і сухо, вони легко і дуже швидко встановлюються, в них є вентиляційна система. Внутрішня тканина туристичного намету завжди є дихаючою, тому що виготовляється з натуральних матеріалів, завдяки чому в даній конструкції буде зручно і комфортно кожному.
Один раз за варто купити туристичну палатку та інші туристичні аксесуари та інвентар, і потім використовувати багаторазово, купуючи лише витратні матеріали і продукти. І ще, кожному члену сім'ї не потрібно купувати окремо туристичний намет. Адже для групового відпочинку існують прекрасні, місткі 2 місцеві туристичні намети, намети туристичні 3 х місцеві і 4 місцеві туристичні намети. Вибір за вами.
Вибираючи туристичну палатку дешеву або дорогу, важливо враховувати розмір, тобто, на скільки місць вона розрахована, тип і конструкцію, якість, надійність і вагу туристичного намету, а також легкість і простоту його монтажу.
Залежно від того, як, з ким і де ви будете вирушати в похід - з сім'єю, друзями або поодинці, і буде залежати розмір намету. Попередньо слід визначитися, скільки людей необхідно буде вмістити в туристичний намет. На упаковці зазвичай вказується кількість місць, але з урахуванням додаткового місця для різних речей. Наприклад, намет туристична 3 х місцева запросто може вмістити 4-5 осіб і т.д. Якщо ж планується експлуатувати туристичний намет в автомобільній подорожі, тоді на корисному просторі аж ніяк не варто економити. Коли в наметі буде багато кімнат, можна всіх людей за групами розділити, при цьому кожен отримає максимум можливого комфорту. А якщо в туристичній палатці, дешевою в цьому випадку вона навряд чи буде, ще й кілька дверей передбачено конструкцією, то кожен зможе виходити в будь-який час, не турбуючи інших мешканців.
Якщо туристичний намет планують використовувати в піших походах, то тут важливу роль грає такий критерій вибору, як якість, надійність і вага матеріалів, які застосовувалися при її випуску. В даний час, відвідавши магазин туристичних наметів, можна переконатися, що вони виготовлені з високоякісних сучасних матеріалів, які забезпечують теплоізоляцію, водонепроникність, і навіть при тривалому впливі сонячних променів не вицвітають на сонці.
І ще, обов'язково перед відправкою в похід, вивчіть ретельно інструкцію з встановлення туристичного намету, тому що іноді це може викликати складність. Основні вимоги до туристичних наметів: міцність, легкість, швидка установка, водонепроникність, комфорт.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!