Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира пише чолобитні до Києва і має намір ввести нічний тролейбус за 5 гривень
 
16-08-2011, 09:49  Суспільство

Влада Житомира пише чолобитні до Києва і має намір ввести нічний тролейбус за 5 гривень

 
Відбулося друге засідання примирної комісії по вирішенню колективного трудового конфлікту між найманими працівниками Житомирського трамвайно-тролейбусного управління та міськрадою. Першим питанням розглядалося виплата заробітної плати працівникам ТТУ, заборгованість якої сьогодні становить, за інформацією головного бухгалтера Раїси Бовсунівської, 5 мільйонів 163 тисячі гривень.

Влада Житомира пише чолобитні до Києва і має намір ввести нічний тролейбус за 5 гривень



Таких коштів в міському бюджеті немає і тому за субвенцією для Житомирського ТТУ міська влада звернулася до голови бюджетного комітету Верховної ради України.

Петро Закусило заступник мера Житомира: «Нам прийшла на сьогоднішній день не зовсім втішна відповідь, що таких коштів у бюджеті немає. Однак є надія, що за підсумками роботи за 9 місяців буде переглянуте виконання доходної частини бюджету і ВР може розглянути питання про додаткове виділення коштів на субвенції для пільгового перевезення пасажирів ».

Поки чекають перегляду бюджету в Києві, міська рада теж обіцяє переглянути дохідну частину власного бюджету, а також звернутися за допомогою до обласної адміністрації. І таким чином найближчим часом питання заборгованості із заробітної плати працівникам ТТУ обіцяють врегулювати.

Обговорювалося також виконання рішення, по оптимізації руху міського електротранспорту, і можливий переїзд ДЕПО № 1 в ДЕПО № 2, попереднього обговоривши доцільність такого рішення з колективом управління.

А ще в якості експерименту на місяць планується ввести нічні тролейбуси, вартість проїзду в яких складе 5 грн. Якщо експеримент виправдає себе, то рішення буде затверджене.

Наступне ж засідання комісії планується провести на початку вересня
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!