Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Найсексуальніші жіночі професії очима чоловіків
 
18-08-2011, 00:25  Суспільство

Найсексуальніші жіночі професії очима чоловіків

 
Чи відповідає дійсності стереотип, згідно з яким професії медсестри і стюардеси є найбільш сексуальними? Нове дослідження з'ясувало, які жіночі професії в очах чоловіків найбільш привабливі.

Найсексуальніші жіночі професії очима чоловіків



Медсестер чоловіки вважають дуже сексуальними

В опитуванні, проведеному порталом Elite Partner, взяли участь 12 600 выльних чоловіків, які розповіли про свої уподобання в плані жіночих професій. І ось які результати вийшли:

10. Менеджер

Жінки, що займають керівні посади, викликають і у жінок, і у чоловіків благоговіння. Менеджери зазвичай впевнені в собі і точно знають, чого хочуть. Ймовірно, в цьому і криється причина того, що чоловіки вважають жінку-менеджера сексуальною.

9. Модель

Багато чоловіків мріють про дівчину, схожою на Міранду Керр або зірку Трансформерів Розі Хантінгтон-Уайтлі. Проте представники сильної половини людства забувають про те, що моделі зазвичай дотримуються строгого режиму харчування, багато тренуються і часто перебувають у роз'їздах.

8. Актриса

Опитані чоловіки, ймовірно, мали на увазі красунь на зразок Анджеліни Джолі, Меган Фокс або Дженніфер Еністон.

7. Співачка

Сексапільна поп-зірка Дженніфер Лопес, яка зовсім недавно розлучилася з чоловіком, ймовірно, не залишиться одна надовго. Музично обдаровані жінки володіють особливим шармом, перед яким мало хто встоїть.

6. Архітектор

На жінку-архітектора можна покластися в будь-якій ситуації - у неї завжди є план. Крім того, архітектори - талановиті творчі люди, та й зарплату отримують чималеньку.

5. Вчителька

Вони зазвичай товариські, освічені і люблять дітей. Чоловіки ж, які не хочуть обзаводитися потомством, ймовірно, вважають, що вчительці вистачає її учнів.

4. Адвокат

Адвокатес в популярних фільмах і серіалах зазвичай грають красиві молоді актриси. Ймовірно, тому, дану професію і пов'язують з сексуальністю. Крім того, адвокати зазвичай освічені і відмінно заробляють.

3. Медсестра

Медсестри, як і вчительки, активні в соціальній сфері, крім того, їм не чужа емпатія. Вони не втрачають свідомість від вигляду крові або ран.

2. Журналістка

Журналісток чоловіки визнали привабливими за їх товариськість, впевненість в собі і відкритість. Акули пера вміють спілкуватися з людьми різних типів, у них широкий кругозір, вони цікаві і відкриті для всього нового.

1. Лікар

Самими сексуальними чоловіки вважають жінок-лікарів. Не останню роль тут відіграють білий халат і незліченні серіали про лікарів. На користь лікарів говорить і те, що вони дуже розумні і працездатні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!