Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Колготки - шкода чи користь жіночим ніжкам?
 
18-08-2011, 00:55  Суспільство

Колготки - шкода чи користь жіночим ніжкам?

 
На сьогоднішній день, практично неможливо уявити сучасну жінку, яка б не носила колготок або панчох. Виняток можуть становити лише мешканки жарких країн, і то, якщо дама працює в офісі, то, швидше за все, вона вимушена носити хоча б панчохи, бо так вимагає дрес-код.

Колготки - шкода чи користь жіночим ніжкам?



Що вже говорити про наш клімат? Часом, навіть влітку можна одягти колготки для того, щоб було тепліше. Взимку ж колготки носять практично всі жінки, навіть ті, які носять джинси і брюки. По-перше, тому що холодно, по-друге, тому що в колготках кожна з нас починає відчувати себе жіночною, ніжною. Жінка в колготках завжди була сексуально приваблива для чоловіка, загадкова і цікава. Саме тому, я хочу сьогодні більш детально поговорити про тему: колготки - шкода чи користь жіночим ніжкам?

Сучасні колготки сильно відрізняються від тих, які носили наші бабусі, тим більше прабабусі. Навіть багато років тому (40-50 років) наймодніші колготки здалися б нам зараз смішними або жахливими. Сьогодні ж, виробники пропонують милим дамам ніжні, облягаючі, шовковисті і практично невидимі колготки. Наші ніжки в них стають гладкими, привабливими, сексуальними і спокусливими для представників сильної статі. Чоловіки готові звернути собі шию, щоб тільки довше подивитися на привабливі і красиві ніжки в колготках. Згадайте, як навесні і влітку, зголоднілі чоловіки, дивляться на вас в спідниці або короткій сукні. Для багатьох жінок колготки давно вже стали другою шкірою. Без них, дама почуває себе некомфортно на вулиці. Завдяки цьому аксесуару, образ милої дівчини стане закінченим і повним. Проте, регулярне носіння синтетичних колготок може виявитися не цілком нешкідливим заняттям. До чого ж може призвести постійне носіння на своїх чарівних ніжках синтетичних колготок і панчох. Давайте спробуємо розібратися, колготки - шкода чи користь жіночим ніжкам? Мають вони вплив на стан шкіри, на тіло, на судини, на загальне самопочуття і на внутрішні органи.

Шкода колготок

Між іншим, на думку багатьох медиків різних країн, а також дерматовенерологів, регулярне носіння синтетичних колготок, які роблять ваші ніжки супер спокусливими, можуть стати причиною появи багатьох захворювань, як гострих хронічних, так навіть і вагінальних інфекцій. Ось і задумаєшся зайвий раз, чи варто носити на своєму тілі синтетику , навіть якщо вона чудового зовнішнього вигляду. Незважаючи на те, що синтетичні колготки і панчохи роблять наші ніжки привабливими і спокусливими, вони негативно можуть позначитися на здоров'ї наших ніг, шкірі і роботі венозної системи. Справа в тому, що синтетичні тканини, з яких виготовляють жіночі колготки, володіють однією дуже цікавою властивістю. Вони дуже добре затримують вологу, при цьому, створюючи «парниковий ефект» на наших ніжках. Що, в свою чергу, сприяє розвитку різного роду бактерій та мікроорганізмів. Ось і виходить, що на наших чарівних і красивих ніжках з'являються бактерії і грибки та інші небажані організми. Інші медики і дерматовенерологи сходяться на думці, що в появі всіх цих проблем винні самі жінки, бо вони купують колготки і панчохи меншого розміру для того, щоб синтетичне полотно більш щільно облягало ногу і робило її більш стрункою і гладкою. Від цього, пані впевнені, що їх ніжки стають стрункішими. А що відбувається в цей момент з нашою статевою системою? Давайте розберемося, колготки - користь чи шкода для жіночих ніжок? Під час носіння вузьких синтетичних колготок відбувається наступне: колготки меншого розміру стягують шкіру, ноги, район малого таза, нашу промежину. Все це призводить до того, що в нашій статевій сфері розвиваються запальні процеси, з'являються інфекції через те, що до тканин малого тазу і сечостатевої сфери приливає менше крові, ніж зазвичай, а отже, клітини отримують менше кисню. Мало хто з милих модниць, що носять обтягуючі синтетичні колготки і панчохи, хоч раз у своєму житті замислювався про це. Тим часом, поява таких проблем, їх хронічна форма, занедбаність, приведуть до того, що жінка може стати безплідною або отримати різні проблеми у статевій сфері. Милі дами, вам це потрібно?

Хочу звернути окрему увагу на покупку дешевих і невідомих марок колготок і панчох. Недоброякісні і невідомі виробники можуть виготовляти заздалегідь неякісний товар. Крім того, в колготках невідомої фірми можуть міститися зайві добавки хімії і синтетики, що негативно позначиться на вашому здоров'ї. Тому, приділяйте особливу увагу якості і перевіреності товару перед покупкою. Не економте на своєму здоров'ї. Крім того, після повернення додому, синтетичні колготки або панчохи необхідно відразу ж зняти, переодягтися в більш зручний одяг. Дати можливість ногам, шкірі відпочити. Також, звертаю вашу увагу, що колготки можна вдягати лише один раз, потім їх обов'язково потрібно випрати. Уявіть, що вони зроблені з матеріалу, який не дихає. Ви цілий день потіли, зверху на колготки осідали пил з дороги, вихлопні гази та інше. Ви хочете одягнути їх ще раз?

Для того, щоб звести до мінімуму ризик від носіння синтетичних колготок, варто купувати колготки, які мають ластовицю і прокладку з натурального матеріалу - бавовни. Така прокладка пропускає повітря, дихає, дозволяє вентилюватися шкірі. Зверніть увагу на шви: вони не повинні сильно виступати, врізатися в шкіру, залишати після себе сліди, тим більше, вони не повинні натирати. Ще одна проблема, яка може виникнути від постійного носіння синтетичних колготок - грибки на ногах. Завдяки тому, що колготки створюють комфортну атмосферу для розвитку грибків і мікроорганізмів, то між пальцями ніг і на нігтях можуть з'явитися грибкові утворення. Вологі, спітнілі ноги є прекрасним середовищем для розмноження грибків. Уявіть собі на секунду, що буде з вашими ногами і нігтями, якщо ви одягнете синтетичні колготки менше розміру, тісне взуття і цілий день проведете на ногах, там де жарко. В результаті, у вас можуть з'явитися травми, перетиснення судин, поява грибка, набряклість ніг, проблеми з кровообігом і інші неприємні наслідки. Якщо дуже довго і регулярно носити синтетичні колготки, ще й меншого розміру, ви ризикуєте отримати: потовщення і новоутворення на ногах, деформацію нігтів, зміну кольору, розвиток грибкової інфекції. Все це можна отримати, якщо регулярно носити синтетичні колготки. Про те, що лікувати грибок неприємно і вкрай довго, знають усі.

Для того, щоб позбутися від грибкового захворювання, отриманого в результаті носіння синтетичних колготок, вам доведеться тривалий час використовувати протигрибкові креми і препарати, лосьйони, присипки. Ви будете змушені щодня дезінфікувати взуття і колготки. Якщо випадок дуже складний або запущений, то не виключена терапія преоральних засобів, які можуть негативно позначитися на роботі кишечнику, внутрішніх органів, печінки. У цьому випадку, краще здати аналіз крові, щоб подивитися на стан внутрішніх органів і на наявність інфекції. Ось і виходить, що регулярне носіння обтягуючих колготок може принести багато проблем дівчині або жінці. Особливо, якщо порушувати правила носіння та норми гігієни. Колготки - шкода чи користь жіночим ніжкам? У відповіді на це питання, ми поки розглянули лише одну сторону - негативну. Але, що ж тепер виходить, не носити колготки взагалі? Звичайно, ні!

Колготки - користь

Колготки, між тим, дуже корисний винахід людства. Дуже зручний предмет одягу, який позбавляє нас, жінок, від багатьох проблем. Колготки бувають незамінні в деяких ситуаціях, іноді, вони можуть виявитися дуже корисні і потрібні. Важливо лише вибирати колготки свого розміру, відому марку, перевірених виробників. Купувати колготки і панчохи по сезону, дотримуватись правил носіння, догляду за виробами і нескладних правил гігієни, тоді колготки будуть не тільки прикрашати ваші ніжки, але і радувати вас без шкоди для ніг, шкіри.

У прохолодний і зимовий час вибирайте колготки, в яких високий відсоток вмісту вовни, мікрофібри та бавовни. Купуйте більш відомі і дорогі марки колготок, пам'ятаєте, що економити на своєму здоров'ї не можна. У цьому випадку не варто економити, втрачаючи при цьому своє здоров'я. Крім того, дешеві колготки, до складу яких входить поліамід, можуть викликати роздратування на шкірі, алергічні реакції та інші негативні моменти. Дорогі ж теплі колготки, виготовлені з мікрофібри, мають більшу гігроскопічність, відмінні терморегулюючі властивостямі, більш довше носяться, при принні на них не утворюються катишкі. Варто відзначити також, що дорогі колготки проходять спеціальну обробку антигрибкову, яка дозволяє звести до мінімуму ризик появи грибкової інфекції. Крім того, перевірені колготки від відомих виробників відрізняються широким поясом, який не буде врізатися в шкіру, сповзати і заподіювати дискомфорт, а отже, не завдасть шкоди нашому здоров'ю. На пальцях ніг у дорогих колготок є спеціальні потовщення, які дозволяють колготкам довше носитися і не протиратися.

Не мало важливий фактор в тому, щоб колготки не приносили шкоди нашому організму, а тільки були корисним винаходом, є правильний догляд за виробом. Під час прання вручну (саме такий спосіб рекомендується) найкраще використовувати антистатик. Він дозволить зберегти форму колготок, дозволить бути їм антистатичними, щоб не притягати пил і волосся. Щоб колготки зберегли свою форму також рекомендується віджимати вироби в рушник. Сушити краще в місці, де немає сонячного світла. Не варто їх класти на батарею та інші джерела тепла. Уникнути зачіпок і стрілок на колготках і панчохах можна, якщо регулярно стежити за своїм педикюром та манікюром. Перед тим як надягти колготки найкраще зніміть з рук всі ювелірні вироби, щоб не порвати виріб.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!