Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В житомирській міліції будуть великі зміни
 
22-09-2009, 01:44  Суспільство

В житомирській міліції будуть великі зміни

 
'В

НОВА МІТЛА ЙДЕ!
Знаючі люди розповідають, що дуже скоро в житомирській міліції відбудеться кадровий «землетрус». Сьогодні міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко інспектує підопічних в Запорізькій області. Говорять, що під час колегії він оголосить про те, що надало чергового звання полковникові Валерію Андрущуку - заступникові начальника головного управління МВС в Запорізькій області-начальникові Мелітопольського міськвідділу міліції.

Майбутньому новоспеченому генералові, до речі, вже підшукали і відповідну зіркам посада. Міністр Луценко не так давно погрожував влаштувати розгін в рядах міліційного керівництва області за те, що «прогавили» вбивцю Георгія Гонгадзе екс-генерала міліції Олексія Пукача у себе під носом. Як не дивно на цей раз слова із справою у міністра не розходяться. Крісло головного міліціонера області, в якому ще поки сидить Валерій Присяжнюк, якраз і займе. А нова мітла, як відомо, по-новому мете...

Недавно нашол где можно заказать кухни студия. Именно там приобрел подарок жене на новый год.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!