Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сьогодні Житомирську колонію за борги відключать від водопостачання
 
30-08-2011, 12:07  Суспільство

Сьогодні Житомирську колонію за борги відключать від водопостачання

 
Сьогодні 30 серпня, в Житомирі, від мереж водопостачання за борги буде відключена Житомирська виправна колонія № 4.

0



Про це повідомляє прес-служба водоканалу.

30 серпня від мереж водопостачання за борги буде відключено Житомирську виправну колонію № 4, а також боржників, що проживають в будинках № 263, 263-а, 263-б, 267 / 1 по вул. Максютова та провулку Максютова, 3-6.

Крім того, сьогодні аварійними службами КП «Житомирводоканал» будуть проводитися роботи по ліквідації поривів і витоків води з водопровідних мереж за адресами: вул. Мала Бердичівська, 16, вул. Адмірала Щасного, 3, Івана Гонти, 91, Черняховського, 106.

Тривають роботи з підключення водопровідно-каналізаційних мереж до пункту доочистки води на Польському бульварі, 8 і планової перекладки зношеного ділянки мережі в Північно-західному районі міста.

У зв'язку з ремонтними роботами, які проводить КВЖРЕП-13, буде припинено водопостачання в житловому будинку по проїзду Тутковського, 12. Після закінчення робіт водопостачання буде відновлено.

За минулу добу ліквідовано 45 заторів на каналізаційних мережах, два пориви на водопровідних мережах, відремонтовано 2 пожежних гідранта, дві засувки і колодязь.


Як повідомлялося, в 2008 році, Житомирська колонія № 4 потрапила в список кращих виправно-трудових установ України
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!