Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на одній із старих вулиць вперше покладуть новий асфальт
 
31-08-2011, 23:35  Суспільство

У Житомирі на одній із старих вулиць вперше покладуть новий асфальт

 
З цього робочого тижня почалися масштабні дорожні роботи на вулиці «Новосеверной» від вул. Перемоги до вул. Чехова - повідомляє портал будівництва та благоустрою ZThata.

У Житомирі на одній із старих вулиць вперше покладуть новий асфальт



Житомирська міська рада продовжує "вкладати в дороги" 11 млн.грн. субвенцій, отриманих з держбюджету на ремонт та утримання вулиць і доріг м. Житомир.

Як повідомили в управлінні комунального господарства Житомирської міської ради, на ремонт 2,42 тис. кв.м. асфальтобетонного покриття по вулиці Новосеверной виділено 254 000 гривень.

- Скільки себе пам'ятаю, ніколи там асфальту не було, може до мене і був - розповідає 56-річний житомирянин, який проживає на вулиці Новосеверной.

Зараз спецтехніка знімає верхній шар ґрунту для насипання щебеню. Місцеві жителі не вірять своїм очам - ще вчора дорога тут нагадувала міські шляхи XIX століття, за яким їздили житомирські візники ...

- Дочекалися, у них, нарешті, буде асфальт, - із захопленням говорить водій екскаватора, відпочиваючи кілька хвилин, поки не було вантажівки, яка вивозить ґрунт.

Нагадаємо, в цілому для проведення поточного ремонту асфальтобетонного покриття 5 вулиць з тендерних торгів передбачено 3138513 гривень.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!