Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Пенсіонери вимагають розігнати стихійних торговців з вулиці Московською в Житомирі
 
22-09-2009, 01:50  Суспільство

Пенсіонери вимагають розігнати стихійних торговців з вулиці Московською в Житомирі

 
'Пенсіонери

Пенсіонери вимагають від властей міста Житомира негайно реконструювати ділянку, де продають квіти, по вулиці Московській. Про це «Журналу Житомира» стало відомо з листа яке написала група активних пенсіонерів мерові Житомира Вері Шелудченко.

Когда мне скучно, Там я могу почитать интересные статьи о аниме.

"Заперечення тих, хто торгує там, грунтуються тільки на власних вузьких інтересах і небажанні щось міняти в своєму бізнесі. ... ми думаємо, що влада допомогла б квітникарям облаштуватися на новому місці. На Московській же тротуар зруйнований, покупці стрибають по дошках, викручують ноги. Такий вишуканий товар, як квіти, повинні продаватися в більш пристосованих умовах." - мовиться в тексті листа.

Активісти пропонують застосувати владні повноваження, щоб зберегти красу міста. При цьому, просять не вирубувати дерева, як це було зроблено на реконструйованій частині вулиці.


Шановна Віра Тімофіївна !

Мі, люди пенсійного віку і дуже улюблено своє місто.

Повністю підтрімуємо Вас у тому, що ділянка по вул.Московській, де продають квіті, необхідно реконструюваті.

Заперечення тихий, хто торгує там, грунтуються ліше на власніх вузькопріватніх інтересах та небажанні щось змінюваті у своєму бізнесі. Можна ж прістаті на одну з тихий пропозіцій, які вісловлює міська влада. І мі, думаємо, що та ж влада допомогла б квіткарям облаштуватіся на новому місці.

На Моськовській же тротуар зруйнованій, покупці стрібають по дошках, вікручують ноги. Такий вішуканій товар, як квіті, має продаватіся у більш прістосованіх умовах.

Може слід застосуваті владні повноваження, щоб зберегті красу міста?
Успіхів у ваших добріх справах!

Тільки дуже просимо, не вірубуйте дерева, як це зробілі на реконструйованій частіні вуліці. Нам було дуже шкода тихий карліковіх, з гарнімі кронами дерев...

Велика група пенсіонерів
а також людей працюючих
які поділяють наше думання.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!