Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Слідом за місцевою владою від будівництва «Епіцентру» в Житомирі «відхрестилася» і секретар Київради Герега
 
13-09-2011, 20:52  Суспільство

Слідом за місцевою владою від будівництва «Епіцентру» в Житомирі «відхрестилася» і секретар Київради Герега

 
Секретар Київради Галина Герега стверджує, що не має ніякого відношення до бізнесу, який пов'язаний з гіпермаркетом «Епіцентр».
Зрозуміло, що з кожним роком зростає кількість торговельно-розважальних комплексів і гіпермаркетів. Споживачі стали більш перебірливими і з більшим задоволенням купують товари в торговельних комплексах ніж на ринках. Ось і зростає кількість великих комплексів. Це стосується не тільки України, а й країн-сусідів. В столиці Росії функціонує крокус сити молл - престижний торгово-розважальний комплекс для людей з високим достатком. В багато чисельних бутіках і магазинах розміщених на території комплексу, можна придбати все – від ексклюзивних годинників і антикваріату, до лімузинів і одягу класу люкс. Розміщений даний комплекс в зручному місці як для під’їзду на власних автомобілях, так і громадським транспортом. Подібні комплекси користуються великою популярністю серед споживачів але не завжди питання з їх будівництвом вирішуються спокійно.

Слідом за місцевою владою від будівництва «Епіцентру» в Житомирі «відхрестилася» і секретар Київради Герега



В нашій країні нерідко будівництво нових торговельних комплексів супроводжується голосними скандалами і незадоволенням як з боку влади, так і простих споживачів і жителів країни. Останнім яскравим прикладом стала ситуація з будівництвом «Епіцентру» в Житомирі. В цій історії з’явилося ім’я секретаря Київради Галини Гереги. Однак,під час перерви в засіданні Київради, пані Герега повідомила журналістам що не має жодного відношення до даного бізнесу.

Зокрема, чиновник прокоментувала заяву депутатів від опозиції з приводу необхідності провести перевірки в гіпермаркеті «Епіцентр», які прозвучали на сьогоднішньому засіданні під час депутатських запитів.
Крім того, журналісти звернулися до Г. Гереги з проханням прокоментувати заяви від депутатів Житомира по приводу спорудження «Епіцентру» в Ботанічному саду. Але і цього разу секретар Київради пішла від прямої відповіді, додавши, що всі ці чутки, «мабуть, запускають самі журналісти».

Відомо, що житомирські чиновники раніше також «відхрестилися» від будівництва «Епіцентру» на ділянці Ботанічного саду, заявивши, що це чутки і провокації.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!