Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Декорування квартири
 
15-09-2011, 08:24  Суспільство

Декорування квартири

 
Декорування квартири - останній етап в облаштуванні житла. Декорування квартири - той останній штрих, який робить Вашу квартиру або будинок "жилим". Предмети декорування: картини, фотографії, килими, вази, штори і т.д. за допомогою декоратора знайдуть потрібне місце у Вашій квартирі і зроблять її неповторною і індивідуальною.

Декорування квартири



Нерідко в квартирі використовуються різні види декоративно-оздоблювальних матеріалів. Наприклад, акустические материалы у вигляді акустичних потолків і стінових панелей не лише дозволять зробити житло комфортним, але й позбавлять від небажаного шуму, що нерідко заважає спокійному життю.

При декоруванні нової квартири декоратор обов'язково враховує стиль, колір, фактуру матеріалів, використаних при обробці. Декоратор може підключитися до роботи на стадії розробки дизайн-проекту, а може почати займатися декоруванням квартири після закінчення ремонту. Правда процес декорування не дуже швидкий, іноді він затягується на кілька місяців, якщо якісь елементи декору виготовляються на Ваше замовлення (наприклад, розпис стелі або стіни). Дуже часто після закінчення ремонту декораторові доводиться підбирати меблі, штори, світильники. Тобто при проектуванні дизайн-проекту була розроблена концепція та вибрали стиль квартири, рекомендовані меблі, а декоратор потім завершує процес облаштування квартири, слідуючи за ідеями дизайнера. На практиці часто дизайнер і декоратор виступають в одній особі.

Основне завдання декорування-домогтися гармонійного єдності оздоблення квартири, меблів і декоративних елементів. Зовсім необов'язково, щоб всі елементи декору були новими. Декоратор може вміло "вписати" улюблену стару річ в новий інтер'єр. Він як би "вдихає" життя в нову квартиру, населяючи її дорогими серцю деталями і дрібничками.

Перед початком роботи декоратор обов'язково повинен зробити обмір квартири після закінчення ремонту, так як фактичні розміри квартири або котеджу можуть трохи відрізнятися від проектних (через штукатурки, стяжки і т.д.). Тільки потім він зможе зробити пропозицію з декорування, спільно із замовником вибрати необхідні деталі інтер'єру, меблі, світильники і визначити їх кількість. За бажанням замовника декоратор може виконати ескізи.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!