Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мотошоломи для безпечного пересування водіїв мотоциклів, скутерів, та інших видів відкритих транспортних засобів
 
21-09-2011, 21:56  Суспільство

Мотошоломи для безпечного пересування водіїв мотоциклів, скутерів, та інших видів відкритих транспортних засобів

 
Останнім часом нерідко доводиться чути про випадки травматизму саме серед водіїв скутерів, мотоциклів та велосипедистів. І нерідко виявляється що ці люди знехтували правилами безпеки і їхали на своєму транспортному засобі без шолому, який міг захистити їх від небезпеки. Мотошлемы є одним з головних елементів екіпіровки для захисту мотоцикліста.

0



В даний час практично у всіх країнах світу мотоциклісти зобов'язані їздити в мотошоломі. Він захищає водія від всіляких травм, дощу, вітру і холоду. Величезний вибір на ринку мотоекіпіровки дозволяє кожному купити мотошолом за його потребами і фінансовими можливостями. За статистикою, мотошолом збільшує шанси на виживання при серйозних аваріях на 30%.

На сьогодні найбільш популярними є мотошоломи від провідних виробників: Shark, Lazer, IXS, Uvex, Shoei, Probiker, HJC, VEGA, Scorpion, Airoh, MTR, Streetfighter, Braincap та ін.


Існують мотошоломи різних типів: інтеграл, відкриті, кросові, снігохідні, модулями. В додаток до них, зазвичай купують візори, підшоломники, маски та інші аксесуари.

Для покупців різного віку і статі випускають шоломи різних кольорів і розмірів. Різноманітність мотошоломів дозволяє власникам мотоциклів створити свій індивідуальний стиль і підкреслити характер.

Безпечні, зручні і надійні мотошоломи можна придбати за різноманітною ціною. Головне, на що варто звертати увагу при покупці мотошолому – наявності сертифікату відповідності міжнародним стандартам безпеки.
Навіть якщо ви вирішили придбати для свого малюка перший в його житі велосипед чи самокат, не забудьте потурбуватися про його безпеку. Саме мотошолом зможе захистити вашого малюка від небажаних синців і подряпин. Привчивши дитину з маленьства використовувати мотошолом, ви можете бути впевнені в тому, що вирішивши сісти за кермо відкритого транспортного засобу у дорослому віці, він неодмінно подбає про свою безпеку.

Ми настійно радимо завжди використовувати мотошолому при їзді на мотоциклах, скутерах і на інших відкритих видах транспорту.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!