Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Владислав Сірик виграв в Житомирі конкурс з «пивного спринту»
 
25-09-2011, 08:22  Суспільство

Владислав Сірик виграв в Житомирі конкурс з «пивного спринту»

 
Вчора в Житомирі, на майданчику перед ТРЦ Глобал відбувся «Чемпіонат з пивних видів спорту», який проходив з нагоди святкування дня народження Глобал UA.

'Владислав



На самому початку, народу на свято зібралося мало, та й погода не сприяла - на холодному, пронизливому вітрі думалося більше не про пиво, а гарячу каву. Тим не менше, народ - в переважній більшості молодь - прибував і поступово «розгойдувався».

Традиційний конкурс - випивання п'ятьма учасниками півлітра пива на швидкість (так званий «пивний спринт») несподівано виграв Владислав Сірик. Йому вдалося осушити келих "Рогані" всього за 5 секунд.

Владислав - худорлявий житомирянин, на завзятого пивомана навіть і не змахує. Після його феєричної перемоги журналісти поцікавилися у Владислава: "Як йому вдалося перемогти?".

Переможець авторитетно поінформував, що пити пиво на швидкість він навчився вже давно. У нього є спеціальна методика, секрет якої хлопець розкривати не захотів.

Варто відзначити, що минулого року, житель міста Тбілісі Автанділ Бурджанадзе випив три келихи за 16,87 секунди. Цей результат став абсолютним світовим рекордом, свідоцтва якого були спрямовані організаторами змагань для реєстрації досягнення в Книгу рекордів Гіннеса.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!