Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Поговоримо про доцільність придбання дитячого самокату
 
25-09-2011, 11:43  Суспільство

Поговоримо про доцільність придбання дитячого самокату

 
Самокати зараз популярні навіть у молоді, що вже тут говорити про дітей. Для того щоб правильно вибрати самокаты для дітей, потрібно добре знати можливості і потреби своєї дитини.

0



Якщо вона ще не достатньо витривала, то краще купити самокат триколісний, або триколісний велосипед. Новачкові з ним буде простіше впоратися і навчитися їздити. Самокат триколісний підійде навіть для самих маленьких любителів веселих поїздок.

Чи потрібен самокат дитячий?

Вирішувати це, насамперед, батькам. Але ось кілька аргументів на користь самокатів:
• самокат з дитинства привчає дитину тримати рівновагу, тренує вестибулярний апарат, що значно знижує ризик заколисування в транспорті;
• самокат надовго утримує увагу дитини, чого дуже важко домогтися іншими іграшками;
• самокат - досить безпечне розвага.

Самокат дитячий повинен бути підібраний для дитини з усією ретельністю. Саме в цьому випадку дитина довгий час буде зацікавлена в такому подарунку.
Правильно вибираємо самокат

Вашій дитині вже більше чотирьох років, вона досить добре розвинена фізично, і ви впевнені в її можливостях? Тоді вона цілком зможе осилити двоколісний самокат. Бажано, щоб перші кілька прогулянок дитини з новим самокатом повністю проконтролювали батьки. Так ви зможете побачити, як ваш малюк управляється з самокатом, може, треба допомогти йому або щось підкоригувати.

Для дітей молодшого віку підійде триколісний самокат. Він стійкіше двоколісного, тому малюки спокійно зможуть з ним познайомитися, уникнувши розбитих колін і ліктів. Триколісний самокат практично безпечний, головне - навчити дитину правильно відштовхуватися і гальмувати.

Обов'язково зверніть увагу на колеса самоката. Вони повинні бути прогумовані. Звичайні пластмасові колеса швидко зношуються. Каркас самоката виготовляється з металу або алюмінію - це надійніше і довговічніше. Кермо теж заслуговує на особливу увагу. Воно повинне регулюватися по висоті і мати накладки від ковзання.

Купуючи самокат, не забудьте придбати шолом, наколінники і захист для ліктів. Витративши додатково невелику суму коштів, ви зможете забезпечити своїй дитині безпечні прогулянки на самокаті, уникнувши небажаних синців і подряпин.
Даруйте дітям якісні іграшки, з якими дитинство буде яскравим і щасливим.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!