Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як правильно вибрати жіночі трусики безпечні для здоров'я
 
1-10-2011, 15:49  Суспільство

Як правильно вибрати жіночі трусики безпечні для здоров'я

 
Мова про трусики. Правильний вибір може не тільки підвищити щоденний комфорт, але й надати впевненості в собі, додати сексуальності і гарного настрою. Порада дня сьогодні присвячена вибору жіночих трусиків.

'Як



Існує безліч моделей і забарвлень жіночих трусиків. Але вибір зробити не так складно.

- По-перше, визначтеся зі своїм розміром. Нижню білизну не завжди можна міряти в магазині, тому такий показник як свій розмір потрібно знати заздалегідь. Не бійтеся, що ви не розберетеся в маркуваннях і позначеннях. Найпростіший спосіб - виміряйте свої два розміри: об'єм талії і обсяг стегон (по самим виступаючим точкам) запишіть на листку і покладіть його в сумочку. Як тільки справа дійде до покупки, вам достатньо буде надати ці розміри консультанту в магазині, і продавець обов'язково підкаже, чи відповідає ваш вибір вашому розміру.

Якщо ваші трусики погано сидять, піднімаються вгору або навпаки збираються в складки і стовбурчаться - провиною всьому не дизайн, а частіше - помилки з розмірами!

- По-друге, при купівлі майте на увазі, для яких випадків вони вам потрібні. Якщо ця білизна для повсякденного носіння, то зверніть увагу на тканину, вона повинна «дихати». Якщо шукаєте елегантну білизну для побачень, то краще підберіть трусики під колір сукні. Якщо одяг обтягує - потрібні безшовні моделі і трусики без гумок, на еластичній стрічці. Але якщо хочете звабити свого партнера в ліжку, то вибирайте шовкові або атласні трусики з мереживом, можна стринги або з високими французькими вирізами.

- Під білі брюки, спідниці або шорти купіть трусики тілесного кольору або світло-рожеві, вони не будуть видні через одяг.

- Стринги гарні під шорти, штани без задніх кишень, обтягуючі вечірні сукні і світлі наряди.

- Комфорт в білизні дуже важливий. Завжди купуйте тільки моделі, де ластовиця зроблена з бавовни.

- Ось моделі, які повинні бути в білизняній шафі кожної жінки, вони підійдуть до будь-якої нагоди. А вам залишиться тільки визначитися в магазині з кольором і фактурою.

'Як



Автор: Юлія Гнідина
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!