Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кофешопи Маастрихту закриті для іноземних туристів, що приїжджають покурити трави
 
3-10-2011, 00:26  Суспільство

Кофешопи Маастрихту закриті для іноземних туристів, що приїжджають покурити трави

 
Те, про що давно лопотіли, здійснилося. Старовинне голландське прикордонне місто Маастрихт відтепер стане набагато менш привабливим для туристів, що приїжджають покурити конопель в його кофешопах, з усіх країн Європи та Світу, крім Бельгії та Німеччини. З 1 жовтня в конопляних закладах Маастрихта на вході будуть перевіряти паспорти.

Кофешопи Маастрихту закриті для іноземних туристів, що приїжджають покурити трави



Муніципалітет пішов назустріч скаргами і побажаннями міщан, яким набридло відчувати присутність на старовинних вуличках міста натовпів обкурених французів і британців. Чому саме французів і британців? Ну, такий у місцевих голландців націоналізм. У будь-якому випадку, треба було щось робити з 2,2 мільйонами гостей (6 тисяч чоловік в день!), які відвідують Маастрихт щорічно, суто в наркоманський цілях. Мало того, що вони спати не дають, так ще і вплутуються в бійки з вуличними наркодилерами, які нав'язливо намагаються продати туристам фальшивий кокаїн або екстазі.

Поліція Маастрихту нововведеною забороною не цікавиться, оскільки вона не була спущена згори. Участі у перевірці документів поліцейські приймати не будуть.

У планах міської влади та асоціації власників кофешопів - переселити 7 з 14 закладів на околицю міста і обслуговувати туристів, у тому числі німців і бельгійців, тільки там. У центрі міста курити гашиш і марихуану зможуть тільки громадяни Нідерландів.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!