Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відділ освіти міськвиконкому у м. Коростень проводить торги на постачання овочів
 
5-10-2011, 22:09  Суспільство

Відділ освіти міськвиконкому у м. Коростень проводить торги на постачання овочів

 
Створений при міськвиконкомі м. Коростень відділ освіти оголосив про придбання овочевих культур. Проведення торгів серед постачальників цих продуктів було анонсовано відділом 26 вересня. Інформацію про підготовлювані процедури держзакупівлі продуктів замовник розмістив на сторінках популярного сайту торгів.

0



Як повідомляється у зазначеній замовником інформації, за результатами двох, призначених на 28 жовтня, державних тендерів відділом здійснюватиметься закупівля продуктів. У результаті проведення торгів управлінням буде законтрактовано придбання 108 тис. кг картоплі і 1,5 тис. кг колотого лущеного гороху.

Також Ua-Tenders.com повідомили, що за підсумками організації торгів у переможця замовник закупить 39,2 тис. кг столового буряка, 22,4 тис. кг столової моркви, 33,4 тис. кг ріпчастої цибулі, 44,8 тис. кг головчатої капусти, 2,3 тис. кг томатів і 2,3 тис. кг огірків.

Вибрані тендерним комітетом відділу за результатами проведення тендерів постачальники передадуть продукти в розпорядження навчальних закладів м. Коростень. Закупівля продуктів розпочнеться в січні, і завершиться в грудні 2012 року. Надавати тендерне забезпечення учасникам конкурсу не потрібно
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!