Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Час патріархату добігає кінця
 
5-10-2011, 22:55  Суспільство

Час патріархату добігає кінця

 
Дуже скоро чоловіки перестануть рахуватися основними здобувачами, як це було протягом багатьох століть. Жінки беруть кермо сімейної влади в свої руки, влаштовуючись на більш високооплачувані роботи і роблячи більш успішні кар'єри.

Час патріархату добігає кінця



Як вважають експерти з Великобританії, час патріархату добігає кінця. Згідно з результатами нового дослідження, молоді жінки у віці 22-29 років заробляють більше грошей, ніж їх колеги чоловіки. Зокрема, у Британії жінки в середньому заробляють трохи більше 10 фунтів на годину, а чоловіки - трохи менше 10 фунтів на годину.

Ще одне опитування, проведене Інститутом менеджменту, показало, що жінки начальниці у віці 20-30 років заробляють більше, ніж чоловіки на тих же посадах. За цей рік жіночі зарплати в середньому виросли на 2,4%, а чоловічі - на 2,1%. Вчені пояснюють це тим, що зараз з'являється все більше і більше високоосвічених жінок, готових займати найвигідніші позиції в компаніях.

Можливо, скоро жінки і чоловіки поміняються ролями, і ми все частіше будемо свідками того, як батько гуляє в парку з коляскою, в той час як його дружина керує відповідальним відділом у компанії.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!