Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вадим Денисенко: Вже визначено підрядника для будівництва «Епіцентру» в Житомирі
 
7-10-2011, 03:56  Суспільство

Вадим Денисенко: Вже визначено підрядника для будівництва «Епіцентру» в Житомирі

 
6 жовтня на запрошення Комітету виборців України в Житомир приїхав редактор всеукраїнського тижневика «Коментарі» Вадим Денисенко.

Вадим Денисенко: Вже визначено підрядника для будівництва «Епіцентру» в Житомирі



На зустрічі з житомирськими журналістами, Денисенко розповів про плани влади з проведення парламентських виборів у 2012 році. Відповідаючи на питання про скандальне будівництво «Епіцентру» на території саду в Житомирі, редактор «Коментарів» зауважив, що земля, швидше за все, буде продана.

«Вже на найближчій сесії питання буде вирішене. Депутатів міськради, судячи з усього, знайшли як простимулювати. За неперевіреними даними, вже визначено підрядника для будівництва «Епіцентру». І переговори з ним уже вийшли на фінішну пряму. По суті, Рижук зумів зламати міськраду. Багато хто з депутатів таким рішенням підписують собі «смертний вирок», тому що будівництво супермаркету, який дає 250-300 робочих місць, «вбиває» в місті приблизно 2 тисячі дрібних підприємств. У деяких європейських державах взагалі заборонено будівництво супермаркетів в межах міста, тому що це вбиває малий і середній бізнес. Депутати самі «рубають сук, на якому сидять», тому що більшість з них тим чи іншим чином пов'язані з цим бізнесом », - сказав Денисенко.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!