Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Черпіцький перешкоджав демонтажу білборда, встановивши на газоні чорний позашляховик
 
21-10-2011, 13:26  Суспільство

Черпіцький перешкоджав демонтажу білборда, встановивши на газоні чорний позашляховик

 
Вчора в Житомирі продовжили демонтувати незаконно встановлені рекламні конструкції.

Черпіцький перешкоджав демонтажу білборда, встановивши на газоні чорний позашляховик



Однак, під час демонтажу рекламних щитів між КП "Реклама" і Черпіцьким Костянтином Олеговичем виник конфлікт.

Молодий житомирський підприємець Костя Черпіцький, син нардепа Олега Черпіцького, категорично перешкоджав демонтажу свого щита, встановивши на газоні чорний позашляховик.

За словами директора КП "Реклама" Володимира Шуста, щити демонтуються відповідно до рішення міськвиконкому від 5 вересня 2011 року "Про демонтаж спеціальних рекламних конструкцій в м. Житомир".

"Зазвичай ми знаходили спільну мову, власники конструкцій розуміли свою провину, погоджувалися, що конструкція встановлена незаконно або без дозволу. Але сьогодні виникла цікава ситуація. Підприємець Костянтин Черпіцький намагався зупинити законний демонтаж. Дозвіл на цю конструкцію закінчився ще 13 квітня 2011 року", - говорить Володимир Шуст.

Підприємець Костянтин Черпіцький, якому належить щит за адресою вул. Київська, 97а, каже, що йому повідомили про рішення, але він подав до суду з вимогою про скасування даного рішення. Суд задовольнив його позов.

"У мене є постанова Корольовського районного суду про скасування рішення міськвиконкому, яке стосується демонтажу моїх конструкцій. Тому я вважаю, що демонтаж незаконний. Якщо влада проти, то у них є право оскаржити цю постанову в суді", - говорить підприємець.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!