Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сінному ринку в Житомирі дозволили і далі незаконно використовувати стадіон для торгівлі
 
24-10-2011, 22:18  Суспільство

Сінному ринку в Житомирі дозволили і далі незаконно використовувати стадіон для торгівлі

 
Власники Сінного ринку незаконно розмістили торгові місця на стадіоні, наголосив на сьогоднішній сесії мер Житомира Володимир Дебой.

'Сінному



Тим не менш, депутати проголосували за те, щоб продовжити договір оренди землі ПП «Відлуння», юридичному у власнику Сінного ринку, ще на один рік. Мотив такого рішення виявився мало зрозумілим, в тому числі і депутатам.


Мер Житомира розповів про те, що стадіон, на якому йде торгівля - питання наболіле і спірне вже не перший рік. Колишньому меру, Вірі Шелудченко, так і не вдалося його вирішити. І сьогодні, за словами Володимира Дебоя, ця проблема стала вже «політизованою». Фактично земля стадіону має цільове призначення, яке ніхто не міняв. Законність використання стадіону в далеких від спорту цілях на сьогоднішній день вивчає прокуратура та міліція. І, незважаючи на те, що депутати продовжили термін оренди стадіону, питання залишається відкритим.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!