Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Доплати медикам перераховані , а освітянам зарплата надійде в повному обсязі.
 
15-11-2009, 23:54  Суспільство

Доплати медикам перераховані , а освітянам зарплата надійде в повному обсязі.

 
'Доплати



Під час перебування на Житомирщині, Юлія Володимирівна Тимошенко пообіцяла, що уряд контролюватиме виконання постанови Кабінету Міністрів щодо виплати працівникам освітніх закладів заробітної плати у повному обсязі під час вимушених канікулів, оголошених в Україні у зв’язку з епідемією грипу та ГРВІ.

Юлія Тимошенко нагадала, Уряд на своєму засіданні зобов'язав органи місцевої влади виплачувати в повному обсязі зарплату вчителям, незважаючи на карантин: «З сьогоднішнього дня ми перевірятимемо кожне місто, кожну область, село і селище: там, де тільки освітянам не будуть доплачувати до нормальної заробітної плати, таку яку вони мусили б отримувати за робочий день, там адміністрації матимуть серйозні проблеми з Урядом, тому що ми не дозволимо це робити».

«Думаю, завтра зранку вже всі фінансові ресурси будуть в областях, і їх можна буде розподілити між лікарнями, а самі колективи і головні лікарі визначатимуть, хто отримає за понаднормовий день», - відзначила Юлія Тимошенко. Адже Уряд ухвалив остаточне рішення про перерахування в області фінансових ресурсів для доплати медикам, задіяним у боротьбі з епідемією, за відпрацьовані понаднормові години та високу інтенсивність праці.

Також Глава Уряду повідомила, що вчора Міністерство економіки встановило ціновий поріг на продаж медичних масок та найнеобхідніших медикаментів для лікування та профілактики грипу.

Крім того, за словами Прем’єр-міністра, Уряд прийняв рішення про створення державної мережі аптек, в яких, зокрема, виготовлятимуться певні медикаменти: «Вчора прийняли рішення, порахували фінанси і започатковуємо цей процес».

Також, за словами Юлії Тимошенко, Кабінет Міністрів затвердив короткостроковий план заходів щодо переоснащення санепідемстанцій.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!