Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Шановні пішоходи, будьте уважні та обережні!!!
 
Голосування   Доля Януковича
 
Як Ви вважаєте, чи мають під собою основу чутки про підготовлюваний всередині Партії регіонів бунт проти Януковича?
Всього проголосувало: 2

 
16-11-2009, 14:15  Суспільство / ФОТОрепортажі

Шановні пішоходи, будьте уважні та обережні!!!

 
'Шановні

15 листопада Всесвітній день пам'яті жертв дорожніх аварій.
Шановні пішоходи, будьте уважні та обережні!!!

В зв’язку з цим з 9 по 15 жовтня на всій території Україні проводяться заходи з нагоди цього дня.
Не стало виключенням і наше місто, в якому працівники Державтоінспекції "відпрацьовували" пішоходів, які скоїли правопорушення на дорозі. Для цього співробітники ДАІ попереджали пішоходів, про те, що скоєні ними порушення можуть призвести до катастрофічних наслідків.
Шановні пішоходи, будьте уважні та обережні!!!

Тому що саме з вини пішоходів, які переходять дороги в недозволених місцях, у місті та області відбувається дуже багато дорожньо-транспортних пригод. Більшість аварій за участю пішоходів відбувається в темний час доби.
Шановні пішоходи, будьте уважні та обережні!!!

Також порушникам було роз’яснено, що з-за такого типу порушення вони можуть отримати чималий штраф. У середньому, за перехід в недозволеному місці накладається штраф близько 100 гривень.
Шановні пішоходи, будьте уважні та обережні!!!

Якщо ж співробітники Державтоінспекції зупинять пішохода, який переходитиме вулицю в недозволеному місці та ще й напідпитку - то це може коштувати йому до 200 гривень. Наразі ж дії працівників ДАІ носять лише попереджувальний характер і покарані були лише злісні порушники.
Шановні пішоходи, будьте уважні та обережні!!!

За даними ООН, щороку дорожньо-транспортні пригоди забирають 1 мільйон 200 тисяч людських життів. Ще від 20 до 50 мільйонів людей одержують різного роду травми. Більше 50% всіх смертельних результатів унаслідок дорожньо-транспортних пригод припадає на вікову групу від 15 до 44 років.
Тому за рішенням ООН, третю неділю листопада оголошено Всесвітнім днем пам'яті жертв дорожніх аварій. Таке рішення покликане привернути увагу до сумного факту: у всьому світі в результаті дорожньо-транспортних пригод щодня гине 3 тисячі чоловік і близько 100 тисяч отримують серйозні травми. Більша частина із загиблих та постраждалих - молодь.
'Шановні

Мета цього дня полягає в тому, щоб вшанувати пам'ять жертв дорожньо-транспортних пригод та висловити співчуття членам їх сімей, а також ще раз нагадати державам про необхідність забезпечити безпеку дорожнього руху.
За прогнозами Всесвітньої організації охорони здоров'я, до 2020 року травматизм у результаті дорожніх аварій може стати третьою основною причиною загибелі або каліцтв.
Серед основних причин ДТП - перевищення швидкості, вживання алкоголю, відсутність програм технічного огляду транспортних засобів та пристроїв, що забезпечують безпеку водіїв і пасажирів.


Бердичівський анекдот:


Напал Змей Горыныч на деревню. Все дома спалил, всех мужиков на куски порвал, всех женщин изнасиловал и съел, детей и стариков поубивал... Забрался на уцелевшую колокольню, лег, пузико лапкой поглаживает и говорит: "Вот такой вот я забавный зверек!"

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!