Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жертви моди: вся правда про шкоду вузьких штанів
 
31-10-2011, 17:19  Суспільство

Жертви моди: вся правда про шкоду вузьких штанів

 
Вчені Американської Академії Неврології б'ють на сполох: повальне захоплення жінок вузькими брюками і джинсами вкрай небезпечно для здоров'я!

'Жертви



У чому ж небезпека?

Перша
Кровообіг

Занадто часте носіння вузьких штанів і джинсів провокує уповільнення кровообігу. Особливо вразливі судини стегон, пахової області та статевих органів. А уповільнене кровообіг - прямий шлях до набряків і судинних хвороб.
Якщо ж ви - затята прихильниця модного силуету «вузькі джинси + високі підбори» - будьте готові до того, що незабаром вас відвідає варикоз.

Друга
Нервові закінчення

Часте носіння вузьких штанів призводить до постійного здавлення нерва. Це спочатку викликає неприємне поколювання і постійне печіння шкіри. А пізніше призводить до важких захворювань судин, розвиток яких загрожує воістину страшними наслідками ...


Третя
Шкіра

Занадто вузькі джинси час від часу здатні натирати нашу шкіру. Травмована таким чином, вона стає "відчиненими воротами» для мікробів і бактерій, які можуть бути збудниками дуже серйозних захворювань. До речі, навіть банальна молочниця - «вірна супутниця» любительок виглядати якомога стройніше.

Четверта
Теплообмін

Вузькі брюки в холодну пору року - кошмар всіх гінекологів. Зберегти інтимні місця в теплі , «упакувавши» їх в другу «текстильну шкіру» неможливо. А переохолодження органів малого тазу - це і запалення, і цистит, і кісти ...


П'ята
Постать

Вузькі джинси з низькою посадкою - перша причина деформації жіночого тіла. Як відомо, людський організм не терпить дискомфорту і відчайдушно бореться з ним. Помічали на своєму животі, нижче пупка, невелику складочку, яка найактивніше реагує на зміни вашого ваги? Її поява - наслідок захисту нашого тіла від незручностей, які завдають внутрішнім органам низькі вузькі брюки.
Крім того, любительки вузьких брюк ризикують «прикрасити» себе целюлітом. Схема виникнення проста: дефіцит кисню і поживних речовин, які, крізь щільно прилеглу тканину насилу надходять до шкіри і м'язової тканини, збої в їхній регенерації, порушення мікроциркуляції крові, як наслідок - більш повільне і нерівномірне розщеплення жирів і ... здрастуй, "апельсинова скоринка ! "


Вузькі джинси - це красиво. Але краса, потребує таких жертв - це, мабуть, занадто. Може, варто переглянути свій стиль і залишити супервузький одяг для рідкісних урочистих випадків?

Катя Соловйова
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!