Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 5 листопада в житомирському ТРЦ «Глобал» відбудеться Свято для всієї родини
 
1-11-2011, 19:13  Суспільство

5 листопада в житомирському ТРЦ «Глобал» відбудеться Свято для всієї родини

 
У суботу, 5 листопада, в торгово-розважальному центрі «Глобал» в рамках всеукраїнського фестивалю відповідального батьківства відбудеться Свято для всієї родини, взяти участь в якому запрошуються всі бажаючі.

'5



Організатори свята, представники Асоціації відповідального батьківства в Житомирі - Центр раннього розвитку «Гармонія Дитинства», а також Центр психології сім'ї «Латона» об'єднали біля загальної ідеї житомирські клуби, що займаються питаннями дитячого розвитку, сімейних відносин, психології, педагогіки і всіх тих, кому близька тема відповідального батьківства.

У програмі свята буде представлено безліч творчих майстер-класів для дітей і дорослих, плануються презентації проектів, які будуть цікавими для батьків або тих, хто тільки чекає дитину.

В рамках свята можна буде отримати безкоштовну консультацію у кваліфікованих фахівців і дізнатися багато нової корисної інформації.

Чекаємо маленьких житомирян та їх батьків в суботу, з 12-00 до 19-00.

Кожна сім'я, чекає малюка, а також новоспечені мами і тата отримають подарунки від організаторів свята.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!