Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський обласний госпіталь для ветеранів війни шукає постачальника сиру
 
2-11-2011, 20:06  Суспільство

Житомирський обласний госпіталь для ветеранів війни шукає постачальника сиру

 
Житомирському обласному госпіталю для ветеранів потрібні поставки сиру. Про проведення державних торгів з вибору постачальників даного продукту харчування закріплений за Житомирською облрадою лікувальний заклад повідомив 31 жовтня.

'Житомирський



Повідомлення про проведення торгів було надіслано замовником у наближені до Мінекономіки джерело, що публікує відомості про державні тендери.

Як зазначається в повідомленні про проведення тендера, розміщеному на сторінках вищезгаданого ресурсу, дані конкурсні тоги будуть складатися з двох лотів. Переможець першого конкурсного лота передасть замовнику 2,4 тис. кг сичужного сиру жирністю не менше 48 відсотків.

З компанією, яка виграє другий конкурсний лот, лікувальний заклад законтрактує організацію закупівель 6,528 тис. кг сиру жирністю не менше 9 відсотків. Як повідомили Ua-Tenders.com, підписаний з обраними за результатами організації торгів постачальниками харчової продукції договір держзакупівлі почне діяти з січня 2012 року.

За умовами договору, закупівля продуктів завершиться в грудні 2012 року. Пропозиції від фірм-постачальників сиру тендерний комітет замовника прийматиме до 5 грудня - дати розгляду наданих на державні торги заявок.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!