Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Більше 100 житомирських волонтерів допомогли хворим дітям
 
3-11-2011, 20:16  Суспільство

Більше 100 житомирських волонтерів допомогли хворим дітям

 
Проблема онкохворих щороку набирає обертів не тільки серед дорослих, а й дітей. Онкохворі діти потребують регулярних переливань крові та її компонентів.

'Більше



Буває що за рік лікування роблять близько 80 переливань, а донорської крові катастрофічно не вистачає.

Допомогти дітям, які перебувають на лікуванні в онкогематологічному відділенні Житомирської обласної дитячої лікарні, зголосилися волонтери Житомирського міського благодійного фонду Михайла Заславського.

3 листопада 100 молодих людей зібралися в приміщенні Обласного центру крові і здали кров для дітей, які так цього потребують.

Олександр Кузьменко, помічник депутата Житомирської міської ради Михайла Заславського, зазначив: «Ми вже не перший раз проводимо акцію по здачі крові. Ще в квітні цього року до нас звернулися з проханням допомогти онкохворим дітям з донорською кров'ю. Відмовити в цій справі ми просто не маємо права, адже у нас є людський ресурс здорових молодих людей, яким не байдуже здоров'я підростаючого покоління ».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!