Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Скільки одягу потрібно вагітній жінці?
 
6-11-2011, 19:45  Суспільство

Скільки одягу потрібно вагітній жінці?

 
Настрій жінки багато в чому залежить від її одягу. А настрій вагітної жінки може залежати від чого завгодно, навіть від косого погляду горобця на дереві. А ще майбутній мамі потрібен комфорт. Тому дуже важливо, у що ж вона одягнена і взута.

'Скільки



Загальні рекомендації досить прості. Одяг вагітної жінки повинен вигідно і ненав'язливо підкреслювати ніжний і трепетний образ майбутньої матері. Залишайтеся привабливою, адже в цікавому положенні вам знаходитися не постійно. При всій красі екіпіровки нічого не повинно тиснути або упиватися в тіло.

При вагітності може змінитися температурне відчуття. Комусь хронічно жарко, інші починають мерзнути в теплі. У будь-якому випадку, перевагу слід віддати натуральним тканинам, так менше шансів застудитися або перегрітися. І в цілому, краще звести ризик до мінімуму, а не до максимуму і в одязі, і у взутті. Безпека в нашому випадку не зашкодить.

Якщо ви не фея-рукодільниця, яка сама собі може зшити все наймодніше і по фігурі, доведеться підбирати одяг з розумом. У когось напевно є можливість позичити підходящі речі у мами, тітки, подруги. Ось вам і економія в сім'ю, до речі.

Звичайно, ходити по бутіках і ринках в довгих пошуках «материнської спецформи» сподобається далеко не кожній жінці з малюком під серцем. Іноді просто важко ходити, іноді нерви пустують через гормони, іноді дуже жарко або холодно на вулиці. Загалом, у вагітної завжди знайдеться своя причина на все.

Якщо майбутній тато складе компанію і підтримає під ручку, ходити за покупками, звичайно, буде куди приємніше. Тим більше, допомога при примірці дуже знадобиться, не вистачало нам ще впасти.

У будь-якому випадку, треба приблизно прикинути, що ж саме ви хочете придбати. По-перше, важливий сезон. Якщо виношувати малюка припадає в теплу пору року, то одягу доведеться купувати не занадто багато. Якщо більша частина вагітності припадає на осінь і зиму, готуйтеся розщедритися серйозніше. Що ж вибрати?

Можна вибрати відповідну жіночну сукню, бажано з натуральної тканини, зручну. Важливо, щоб і надягати її було легко, та й застібки не на спині були. Взагалі, в одязі для вагітних чим менше усіляких ґудзичків, блискавок і петельок, тим краще.

Краще уникнути покупки комбінезона для вагітних. Він робить майбутню маму схожою на маляра чи будівельника, це не додає жіночності. Можна підібрати собі капрі або лляні літні брюки з трикотажною вставкою для живота. Це дозволяє зверху надягати будь-які кофтинки, які приємно драпірують опуклість талії.

З кофтинами і маєчками в принципі (і навіть без нього) відкривається повний простір для фантазії. Якщо брюк або спідниць має сенс купувати максимум дві одиниці, то різноманітність кольорових або візерункових блуз улюблених кольорів дозволить вам виглядати кожен день по-різному.

Зимовий варіант вагітного обмундирування складніший. Краще не надягати безформних пуховиків, а розоритися на гарне і стильне пальто спеціального крою. Ну і теплі штани, спідниці та светри, природно.

Не забудьте про зручний домашній одяг. Особливої чарівність додадуть сорочки чоловіка, які він вам напевно люб'язно позичить на якийсь час. Піжами і нічні сорочки теж хай будуть максимально комфортними. Якщо холодно - спіть у шкарпетках. Ви вагітна, вам можна. Якщо болять ноги, для профілактики надягайте антиварикозні колготи. А якщо душа забажає - топайте будинку босоніж. Ну а з вибором спеціальної комфортного білизни ви прекрасно розберетеся і самі, тут порадники не потрібні, все індивідуально.

Це все, що стосувалося одягу. Але ще треба звернути свою увагу на зручне взуття, бажано без каблука, без шнурків і складних застібок. Краще вибрати взагалі на липучці або м'які мокасини човниками. Не варто захоплюватися носінням самого травмонебезбечного взуття - в'єтнамок. Взимку, звичайно, складніше з вибором. Нагинатися незручно, не завжди є можливість перевзутися, сидячи на лавочці. Тому чоботи повинні легко зніматися і вдягатися.

Будь-який одяг повинна йти вам, перш за все. Тому виберіть декілька підходящих симпатичних предметів гардероба і будьте впевнені в собі! І пам'ятайте, що сказав Вільям Сомерсет Моем: «Добре одягнена людина - це та, на чий одяг не звертають уваги».

За матеріалами: ШколаЖизни.ру
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!